5.8 C
Trbovlje
petek, 1. decembra 2023
ZON.siAktualnoNeverjetno! V Zasavju soba 17 m2 s souporabo vseh drugih prostorov 250...

Neverjetno! V Zasavju soba 17 m2 s souporabo vseh drugih prostorov 250 – 300 evrov na mesec

Soba z izhodom na balkon, oboje skupaj 17 m2 – najemnina 200 evrov mesečno. Morda do sem še vse lepo in prav, a se tukaj šele začne. Za takšno najemnino namreč v hiši na Izlakah dobite sobo – WC, kopalnico in tudi kuhinjo pa si boste delili z drugimi stanovalci. Oglas brez dodanih fotografij je eden od skupaj pičlih treh ponudb za najem stanovanj v Zasavju na največjem nepremičninskem portalu v Sloveniji in očitno kaže na priložnosti, ki jih nekateri vidijo v vsesplošnem pomanjkanju stanovanj v regiji. 

“Gre za sobo v etaži hiše, kjer so 4 sobe različnih velikosti. Trenutno se oddaja soba z balkonom, skupaj tako velikosti nekje 17m2.” Tako ponudnik prične z opisom nepremičnine, ki jo ponuja v najem eni ali več osebam – lahko tudi študentom. 

Vir: nepremicnine.net

Med drugim kot prednosti najema takšne sobe lahko vzamemo, da “ena od trenutnih strank kuhinje sploh ne uporablja, tako da ni problema glede zasedenosti ipd.” in da “gre za ‘low-volume’ obisk skupnih prostorov”. Karkoli že pač to pomeni. Pred hišo je sicer možno tudi parkirati, najemnina vključuje tudi dostop do interneta, za obratovalne stroške pa bi dodali še nekje med 50 in 100 evrov. “Odvisno od porabe oz. letnega časa, kar ni veliko glede na energetsko krizo!” ocenjuje ponudnik, ki si želi, da bi interesenti za najem poslali kratko sms sporočilo, na katerega bo odgovoril, na neodgovorjene klice, ki jim ne sledi še kratko sms sporočilo, pa se ne bo odzival. 

“Zaželena je mirna oseba. Za to ceno je vključena soba, več oseb, več stroškov, vendar načeloma če vzame ena oseba, je ta sama v sobi, kar pomeni, da ne gre za ležišče ampak za zasebno sobo!” še ponudnik z Izlak zaključi oglas za oddajo ene od sob v svoji hiši. 

Po čisto drugi strani, pa se recimo v isti občini prodajajo tudi stanovanja za 240.000 evrov. Ste videli, kakšna so? TUKAJ

SORODNI ČLANKI:

19 tisoč evrov za najcenejše zasavsko stanovanje

- Oglaševanje -

Najbolj brano


Preberite tudi

ZAPORE jutri, zaradi vremenskih razmer, ne bo

Med Zagorjem in Litijo, na cesti za Savo so ponovno aktualne zapore vsako soboto vsaj do konca leta.  A, ker jutri kaže slabo vreme, natančneje...