20.3 C
Trbovlje
ponedeljek, 15. avgusta 2022
ZON.siAktualnoKakšno bo stanovanje za 240.000 evrov v Zagorju?

Kakšno bo stanovanje za 240.000 evrov v Zagorju?

Novogradnja Vila Blok zasebnega investitorja naj bi bila zgrajena v prihodnjem letu, v letu 2023 naj bi novi lastniki tudi stanovanja prevzeli in se vanj vselili. Stanovanjska vila je ena prvih stanovanjskih gradenj v zagorski občini v zadnjih letih. Sledil naj bi stanovanjski blok na Lokah, ki ga gradita Spekter in Stanovanjsko podjetje Zagorje. 

Na cesti 9. avgusta, ki pelje od zagorske občine pa vse do rondoja pri Evroparku bo stala stanovanjska gradnja z 12 stanovanji, prostih je še 9 stanovanj. Cena za posamezen kvadrat pa skoraj 2.500 evrov, parkirišče je potrebno doplačati 10.500 evrov (+davek). Eno od stanovanj, ki je objavljeno na spletnem nepremičninskem oglasniku je veliko nekaj manj kot 55 kvadratov, kupec pa bo moral zanj odšteti 131.772,30 evrov. Za večje stanovanje v Vili Blok – torej za 4 -sobno stanovanje na 100 kvadratnih metrov bo bodoči stanovalec investitorju, podjetju AMD gradnje plačal 242.586,30 evrov.

“V želji ponuditi »nekaj več« se je veliko pozornosti namenilo tako tlorisu posameznih stanovanj kot tudi detajlom,” pravi oglas, kjer prodajajo 2-, 3,5- in 4-sobna stanovanja v 5 etažni stavbi. V zgornjih 4 etažah bodo stanovanja, spodnja etaža je namenjena parkirnim mestom, kolesarnici ter shrambam.

Sicer pa se v Zagorju niti starejša stanovanja ne prodajajo prav veliko cenejše. Cene na kvadratni meter stanovanj starejše gradnje v povprečju, glede na objavljene oglase, prav tako dosegajo okoli 2.000 evrov na kvadratni meter. Daleč najcenejše stanovanje v Zagorju, sodeč po oglasih, je 47,5 kvadratno 2-sobno stanovanje v 5. nadstropju leta 1959 zgrajene stavbe, ki se oglašuje za 60 tisoč evrov.

- Oglaševanje -

Najbolj brano


Preberite tudi

Zasavci še vedno največ na Hrvaško

Prejšnji teden smo objavili anketo in vprašali naše bralce, kje so ali kje bodo letos dopustovali. Prav nič presenetljivo ni, da je več kot...
X