-- OGLAŠEVANJE --

Nesreča v Litiji terjala življenje, tri osebe poškodovane

Več ur je bila včeraj zaprta regionalna cesta med Zagorjem in Litijo, saj se je na glavni cesti iz smeri Spodnjega Loga proti Bregu pri Litiji zgodila prometna nesreča, v kateri je ena oseba umrla, tri so poškodovane. 

-- OGLAŠEVANJE --

41-letnica je vozila po glavni cesti iz smeri Spodnjega Loga proti Bregu pri Litiji. V desnem nepreglednem ovinku je zapeljala v desno na bankino, trčila v varnostno ograjo, nato pa zavila levo na nasprotni pas, kjer je trčila v avtomobil, ki ga je vozil 50-letnik. Na kraju nesreče je umrla, dve mladoletni potnici v vozilu pa sta bili poškodovani, ena huje. 50-letnik v drugem avtomobilu je bil lažje poškodovan.

Nesreča se je zgodila nekaj minut čez 15. uro. Voznica, ki je na kraju podlegla poškodbam je iz neznanega razloga v nepreglednem ovinku z vozilom zapeljala desno na bankino in trčila v varnostno ograjo. Ko je nato zapeljala na nasprotno stran vozišča, je vanjo trčil osebni avtomobil.

41-letna voznica je na kraju nesreče umrla, 11-letna potnica v njenem vozilu je bila hudo telesno poškodovana, 9-letna potnica pa lažje – obe sta bili odpeljani v Urgentni center v Ljubljano. Kot poroča policija, življenje otrok ni ogroženo. 50-letni voznik osebnega avtomobila je bil lahko telesno poškodovan.

Policisti Postaje prometne policije Ljubljana okoliščine prometne nesreče še preiskujejo.

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Prostori so nabito polni – ukrepanje je nujno!

Takojšnje ukrepanje od pristojnih zato pričakujejo zasavske odrasle osebe z intelektualno oviro in vsi, ki jih v življenju podpirajo. Sestavili so skupino za vizijo...
-- OGLAŠEVANJE --