-- OGLAŠEVANJE --

Nekdanja rudniška uprava bo postala Vila Barbara z oskrbovanimi stanovanji

-- OGLAŠEVANJE --

Družba Spekter v sodelovanju s Stanovanjskim skladom RS namerava z rekonstrukcijo bivše upravne stavbe RTH na Trgu revolucije v Trbovljah urediti 18 oskrbovanih stanovanj, ki bodo namenjena najemu.

Zavezani dolgoletni tradiciji rudarstva v Zasavju, so stavbo poimenovali »Vila Barbara«. Vila se nahaja v središču mesta. V njeni bližini pa je vsa pomembnejša infrastruktura (trgovine, pošta, banke, avtobusna postaja, …), ki bo uporabnikom stanovanj omogočila lažje bivanje in enostavnejše vključevanje v socialno okolje.

Rekonstrukcija stavbe bo predvidoma končana do konca leta 2022. V njej bodo stanovanja v velikosti od 50 do 68 m2, ki so v osnovi zasnovana za bivanje dveh oseb. Stavba in stanovanja bodo prilagojena tudi gibalno oviranim osebam. Vsako stanovanje bo imelo zagotovljeno parkirno mesto. V pritličju stavbe bo na voljo skupni dnevni prostor namenjen druženju uporabnikov stavbe. Na Spektru še pojasnijo, da se bodo stanovanja oddajala v najem z razpisom in bodo namenjena osebam starejšim od 65 let.

Če ste zainteresirani za najem takšnega stanovanja, izpolnite ANKETO podjetja Spekter (neobvezujoče informativno zbiranje) —KLIKNITE TUKAJ!

RTH bi moral biti likvidiran lani, a še ni in tudi še ne bo …

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Mladi zagorski nogometaši odlični 5. med 40 ekipami

Med 40 ekipami na turnirju Dragan Mance CUP so mladi zagorski nogometaši dosegli vrhunsko 5. mesto. "Udeležba na takšnem dogodku je za naše mlade nogometaše...
-- OGLAŠEVANJE --