-- OGLAŠEVANJE --

Lenobe ne bodo dovolili

Na več kot 1500 kvadratnih metrov se odpira odskočna deska za mlade podjetnike - Katapult.

-- OGLAŠEVANJE --

V Katapultu že 3 podjetja

katapult4Spomnimo, Dewesoft je odkupil prostore stare Iskre in jih v zadnjih mesecih uredil, da bi pripravili mesto za pospeševanje tehnoloških podjetij pod skupnim imenom Katapult. Cilj je zmanjšanje brezposelnosti. Vrata so odprli že trem – inovativni peki pic Ironate, matematični SOS šoli in pametnemu otroškemu senzorju Zoyo.

Pomoč od prototipa do končnega izdelka

Inkubiranci bodo dobili dostop do infrastrukture, s katero bodo lahko pospešili rast svojih podjetij in povečali možnosti za uspeh. Podjetnike se bodo v začetku tako resnično laho posvetili svoji ideji in piljenju le te.

katapult1Zahtevni pri izboru

Trenutno so zapolnjene 3 od 4 pisarn zapolnjene, v kratkem bodo začeli še s pripravo novih štirih. “”Problem”, ki ga imamo je, da smo zelo selektivni“, pove direktor Katapulta Jernej Pangeršič.

katapult3Katapult ne bo tisti, ki bo zaposloval, čeprav je to cilj krovne ideje. “Mi smo infrastruktura, ki jo gradimo za druga podjetja, da bodo ta lahko hitro rasla in zaposlovala. Poleg prostorov in znanja imamo tudi kar nekaj partnerstev, ki bodo koristila podjetjem”

“Želja je, da podjetja zrastejo do te mere, da jim bomo enostavno premajhni.”

katapult5Časovno še nismo definirali, koliko časa je lahko kdo notri, pripoveduje mladi direktor, vendar se bo hitro pokazalo kdo dela in kdo stagnira. “Zadnja stvar, ki bi jo radi, je, da bi se naši podjetniki polenili zaradi ugodnosti, ki jih tu dobijo”.

SmartNinja in Katapult v boj proti brezposelnosti

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Plamen športnih iger je zagorel v Hrastniku

Plazma športne igre mladih so največja športno-družabna prireditev za otroke in mladostnike v Evropi in ponuja priložnost, da se otroci in mladostniki v varnem...
-- OGLAŠEVANJE --