10.5 C
Trbovlje
nedelja, 19. septembra 2021
ZON.siAktualnoNe boste verjeli! Medijske toplice vendarle prodane!

Ne boste verjeli! Medijske toplice vendarle prodane!

Včeraj je družba Hoteli in turizem Rogaška d.o.o. lastnika Marjana Krajnca vplačala celotno kupnino za kompleks Medijskih toplic. 

Po vplačani ari v višini 20.000 evrov, je včeraj bil nakazan še preostanek kupnine v višini 380.000 evrov, nam je danes potrdil stečajni upravitelj Medijskih Igor Bončina in še povedal, da bo v naslednjem tednu nepremičnina tudi predana v roke novemu lastniku.

Nad novico je bil več kot navdušen tudi zagorski župan Matjaž Švagan, ki si želi, da bi po neštetih neuspelih prodajah na območju propadajočega kompleksa, ki bode v oči vsakemu, ki se iz avtoceste pripelje v zagorsko dolino, končno deležni razvoja.

O tem, kaj naj bi na tem mestu stalo v prihodnosti, smo že konec lanskega leta govorili z Marjanom Krajncem, ki pa je le namignil, da bi lahko šlo v smeri turizma. Takrat ni želel prerano govoriti o ambicioznih projektih, je pa obljubil, da bo svoje načrte kmalu predstavil javnosti. Danes ga nismo uspeli priklicati, bomo pa na našem portalu vsekakor poročali o prihodnosti Medijskih toplic.

Lastnik hotela v Rogaški in na Pohorju v nakup Medijskih Toplic

 

- Oglaševanje -

Iz kategorije


Preberite tudi

Toliko povpraševanja, da bodo v Zasavju cepili še v soboto in nedeljo

Iz zasavskih cepilnih centrov na pragu tega konca tedna sporočajo, da odpirajo tudi sobotne termine za namen cepljenja, v Zagorju pa bodo cepili celo...