23.8 C
Trbovlje
sreda, 28. julija 2021
ZON.siAktualnoNajcenejše 25.000, naprodaj pa kar 6 zasavskih stanovanj za manj kot 35...

Najcenejše 25.000, naprodaj pa kar 6 zasavskih stanovanj za manj kot 35 tisoč evrov

Tokrat smo pobrskali za najcenejšimi stanovanji, ki so na prodaj v Zasavju. Vemo sicer, da so se v naši regiji stanovanja prodajala tudi že za 5 ali 7 tisoč evrov, tokrat smo najcenejšega našli za 25 tisoč evrov.

Še vedno se vsake toliko prodajo nizkocenovna stanovanja, ki pa so običajno v zelo slabem stanju in nujno potrebna obnove. Pa poglejmo, kako je trenutno s stanovanji pod 30 tisočaki na nepremičninskem oglasniku (nepremicnine.net).

V bližini železniške postaje v Trbovljah se prodaja 1,5 sobno stanovanje v 4. nadstropju. Stanovanju, ki ga cenijo za 25 tisoč evrov, pripada manjši kletni prostor ter pravica uporabe vrta pred hišo.

Drugi po vrsti med najcenejšimi zasavskimi stanovanji je lociran v Hrastniku nad Steklarno. Kupcu je za 29 tisočakov na voljo 57,5 kvadratnih metrov veliko stanovanje v večstanovanjski hiši. Stanovanje je trenutno v najemu in je možnost prenosa tudi najemne pogodbe, še zapiše lastnik.

Tretje stanovanje, za nekaj manj kot 30 tisoč evrov, najdete v Trbovljah. Gre za 34 kvadratov veliko pritlično garsonjero, ki je tudi opremljena.

Za stanovanje v Hrastniku okoli 800 evrov na kvadrat, v Zagorju 1300

- Oglaševanje -

Iz kategorije


Preberite tudi

Priložnost za delo v Dewesoftu. Te zanima?

Trboveljsko podjetje Dewesoft ves čas išče nove sodelavce. V 20 letih kar so na trgu večajo svoje prostore, število zaposlenih in seveda tudi dobiček. Poleg...