-- OGLAŠEVANJE --

Na Mostu športnih junakov ob Niki Barič še Uroš Stoklas

-- OGLAŠEVANJE --

Trbovlje niso le rudarsko in industrijsko mesto, ampak tudi mesto kulture in športa. Včeraj smo z Mlado olimpijado obeležili prvo obletnico odprtja Športnega parka Ledenica. Dogodek pa je imel prav poseben čar. Prvi, lani razkriti plošči Nike Barič na Mostu športnih junakov Trbovelj, se je pridružila nova.

Občina Trbovlje in Zavod za mladino in šport Trbovlje sta včeraj poskrbela za športne navdušence vseh generacij, družine in mlade. Od leta 2021 posebne športne dosežke Trboveljčanov obeležujejo na prav poseben način. Njihova imena zapišejo na Mostu športnih junakov in se jih tako spomnijo ob vsakem sprehodu.

Prisotni so spoznali Guinnessovega rekorderja Uroša Stoklasa in na Mostu športnih junakov slavnostno razkrili njegovo ploščo. Uroš Stoklas je vsestranski športnik, ultramaratonski kolesar in profesionalni kegljač, ki se je letos v Guinnessovo knjigo rekordov vpisal s 24-urnim neprekinjenim kegljanjem. V 24 urah je namreč odigral 24 tekem, podrl 14944 kegljev in dosegel tako visoko povprečje, da ga bo težko preseči. S svojim delovanjem, zagnanostjo in vztrajnostjo vedno znova dokazuje, da je šport doma tudi v naši dolini.

FOTO: Ledenica z rolkarskim poligonom in motorik parkom za vse generacije

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Pirotehniki civilne zaščite uničili tri ubojna sredstva

PP Hrastnik Policisti so obravnavali prometno nesrečo s pobegom na parkirišču, kjer je neznani voznik z neznanim vozilom trčil v parkiran osebni avtomobil in s...
-- OGLAŠEVANJE --