-- OGLAŠEVANJE --

Na Lazah gasilci reševali stanovanjsko hišo

-- OGLAŠEVANJE --

Sirene, ki kličejo na kup gasilce so včeraj ob 20.30 uri zatulile v Hrastniku. Hrastniški in dolski gasilci so nemudoma odreagirali in začeli z reševanjem dimniškega požara na Lazah. 

Gasilci so bili aktivirani ob pol devetih, po obvestilu so vedeli, da gre za dimniški požar. Sosedje na Lazah so namreč opazili, da iz dimnika prihajajo goreči delci. Ogrožena je bila celotna hiša, poroča Adis Pjanić vodja enote Hrastnik, a je 12 gasilcev iz Hrastnika in 17 iz Dola pravočasno ukrepalo in rešilo situacijo, da požar ni zajel hiše.

Hišo so že včeraj prezračili, gasilci pa so tudi pregledali dimnik s termovizijsko kamero in ocenili, da nočna straža ne bo potrebna, saj nevarnosti pozno ponoči, ko so zaključili z delom, ni bilo več. Preden bo dimnik uporaben, bo na kraj prišel še dimnikar in ocenil stanje.

Kot je še povedal gasilec Pjanić so ves bivalni del v hiši ohranili nedotaknjen, potrebna bodo dela in sanacija v kurilnici. Policisti so v grobem ocenili za okoli 1000 evrov škode.

 

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Pirotehniki civilne zaščite uničili tri ubojna sredstva

PP Hrastnik Policisti so obravnavali prometno nesrečo s pobegom na parkirišču, kjer je neznani voznik z neznanim vozilom trčil v parkiran osebni avtomobil in s...
-- OGLAŠEVANJE --