-- OGLAŠEVANJE --

Mulc pri 15-ih ne ve, kaj bi počel v življenju? V Zagorju imajo več idej!

-- OGLAŠEVANJE --

Kako pri 15-ih vedeti, kaj in kam. Zaradi vse več tovrstnih vprašanj so v zagorskem mladinskem centru pred leti pripravili dogodek “Kua bi u lajfi?” in povabili različne predstavnike poklicev, ki so svoje izkušnje strnili za zainteresirane mladostnike. Projekt ima vsako leto več mladih in vsako leto predstavljajo bolj zanimive poklice. Kaj se obeta letos?

Organizatorji v Mladinskem centru Zagorje, ki skupaj s Centrom za pravičen prehod Zasavja želijo mladim ponuditi izbiro in čim več informacij: “S prve roke izvedeti, kako poklici potekajo, možnost pogovora s predstavniki in zastavljanje vprašanj”, nam pove Vanja Macerl, ki skupaj s sodelavci mladim omogoča, da odkrijejo svoje poklicne strasti in se pripravijo na boljše odločitve o prihodnosti.

To je odlična priložnost za mlade, da se pripravijo na svet poklicev, ki jih morda še niso odkrili. “In kdo ve, morda se bo med njimi rodil naslednji zdravnik, učitelj ali inovator prihodnosti,” ambiciozno dodajo v McZoS.

Kaj lahko mladi udeleženci pričakujejo od obiska “Kua bi u lajfi?”

Šesto leto projekta so organizatorji zgodbo vsekakor izpopolnili. Mladi bodo lahko poklice spoznali iz prve roke, postavljali vprašanja in tudi neposredno komunicirali s tistimi, ki govorijo iz lastne izkušnje. Obenem bo dogodek priložnost za druženje mladih, z istim ciljem – vsi raziskujejo, kaj bi v življenju radi počeli. Poseben tretma pa bo še uživancija v sproščenem vzdušju v “hang-out room-u”, ki je del zagorskega mladinskega centra.

Več kot 25 predstavitev različnih poklicev

Na dogodku bo več kot 25 predstavnikov različnih poklicev. Kot nam zaupajo v McZos, bodo to zdravnik, radijski voditelj, učitelj, specialist za digitalni marketing, tonski tehnik, operater CNC, psihoterapevt, kemijski inženir zanimivo bo izvedeti več o evropskih poklicih, predstavljal se bo namreč vodja direktorata pri Evropski komisiji.

Prijave na Zoom dogodek so odprte na spletni strani MC ZOS.

KUA BI U LAJFI?

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Po desetletju bivanja v nekdanji tovarni skoraj prepolovljen vpis

Letos je točno 10 let, kar so se najmlajši Zagorjani preselili v preurejene prostore nekdanje tovarne Lisca.  Pred vselitvijo so bili oddelki vrtca razseljeni po...
-- OGLAŠEVANJE --