17.2 C
Trbovlje
petek, 1. decembra 2023
ZON.si1+1=2KUA BI U LAJFI?

KUA BI U LAJFI?

Drugi decemberski vikend bo ponovno potekal dogodek “Kua bi u lajfi?”. Gre za dogodek, namenjen predvsem učencem zadnje triade osnovne šole in srednješolcem, ki si bodo v bližnji prihodnosti izbirali svojo karierno pot. Ker odločitev ni lahka in v veliki meri vpliva na življenje posameznika, so se v Mladinskem centru Zagorje ob Savi in Društvu prijateljev mladine Zagorje odločili, da jim pri izbiri pomagajo.

Njihov dogodek ni običajen informativni dan, saj jim poklice predstavijo na povsem drugačen način po metodi Žive knjižnice. Mladi se z različnimi profili poklicev lahko pogovorijo ena na ena in jih vprašajo vse, kar jih zanima: Kako so prišli do poklica, kje so se šolali, kaj točno počnejo v svoji službi, izvedeli pa bodo tudi, da se pot do poklica ne konča pri izbiri izobrazbe, saj veliko predstavnikov poklicev dela na povsem drugem področju za katerega so se izobraževali.

Po preteklih dogodkih “Kua bi u lajfi?” je bilo slišati veliko pozitivnih odzivov mladih in njihovih staršev, saj so izvedeli veliko uporabnih informacij in so z nasmehom na obrazu povedali, da se bodo sedaj lažje odločili o svojem nadaljevanju šolanja in da imajo sedaj realnejši vpogled v vsakdanje delo določenega poklica.

Vabljeni torej v soboto, 11. 12. 2021, od 9:30 do 14:00, da se nam pridružite na spletnem dogodku, ki bo potekal preko aplikacije Zoom. Povezavo do dogodka in celoten seznam poklicev bo objavljen nekaj dni pred dogodkom na sledečih povezavah:

 

Facebook: https://www.facebook.com/mladinskicenterzagorje

Instagram: https://www.instagram.com/mladinskicenterzagorje/

Spletna stran: http://www.mczos.si/

Facebook dogodek: https://fb.me/e/1nNjRBXOV

 

Prispevek je oglasno sporočilo.

- Oglaševanje -

Najbolj brano


Preberite tudi

Mladoletnik na neregistriranem mopedu, za povrh pa še napihal

Minuli teden so policisti na območju Zasavja poleg rednih nalog obravnavali še: PP Hrastnik V ponedeljek ob 13. uri v Trbovljah prometno nesrečo z materialno škodo,...