-- OGLAŠEVANJE --

Možnost takojšnje zaposlitve v proizvodnji v uspešnem trboveljskem podjetju

Podjetje, ki se ponaša s skoraj 20 letno tradicijo, v svoje vrste vabi novo delovno moč. Osebo, ki ima najmanj III. stopnjo izobrazbe in izkušnje z delom v skupini zaposlijo na delovno mesto operater v proizvodnji.

-- OGLAŠEVANJE --

Kdor si želi prijetnega delovnega okolja, odličnih sodelavcev, ki se med seboj razumejo in si pomagajo ter redno in stimulativno plačilo, lahko že danes kandidira za delo v podjetju Dukart (iz Trbovelj).

V podjetju s sodobnim in urejenim delovnim okoljem iščejo delavca za 2-izmensko delo, ponujajo pa zaposlitev za nedoločen čas, s 6-mesečno poskusno dobo. Odprte so možnosti napredovanja ter zaposlitev v urejenem in stabilnem podjetju. Ker sta vodilnim učenje in razvoj pomembni vrednoti, zaposlenim ponujajo tudi možnost nenehnega izobraževanja in napredovanja.

Samostojnost, samoiniciativnost, odločnost, organiziranost, natančnost in doslednost so karakteristike, ki jih pri kandidatih pričakujejo. Želijo si sodelavca, ki ima vsaj III. stopnjo izobrazbe in ima željo po učenju. Dobrodošle, niso pa obvezne, so izkušnje pri upravljanju strojev. Poleg tega bo nov operater v proizvodnji izvajal kontrole kakovosti materiala in izdelkov, urejal proizvodne linije, opravljal manjša vzdrževalna dela na strojih in skrbel za tehnično brezhibnost in čistočo. Prav tako bo sprejemal, izpolnjeval in predajal ustrezno dokumentacijo, skrbel za produktivnost in doseganje zastavljenih ciljev ter opozarjal na morebitna redna ali občasna servisna opravila.

Vse, ki se vidite v opisu, pozivajo, da na alja.hafner@dukart.si pošljete svoje kontaktne podatke in življenjepis.

Zasavje: Pozitiven in mlad kolektiv vabi v svoje vrste računovodjo

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

ANKETA: Kaj bi vi prebrali najprej?

Zanima nas, kakšne vsebine so vam najbolj všeč. Kaj je tisto, kar bi prebrali najprej.
-- OGLAŠEVANJE --