-- OGLAŠEVANJE --

Zasavje: Pozitiven in mlad kolektiv vabi v svoje vrste računovodjo

Trboveljsko podjetje ponuja redno zaposlitev v prijetnem delovnem okolju, kjer je veliko možnosti za izobraževanje in napredovanje. Delo poteka v dopoldanskem času s premakljivim prihodom in odhodom, novozaposlenega pa čaka pogodba za nedoločen čas, s 6-mesečnim poskusnim obdobjem.

-- OGLAŠEVANJE --

Vse to ponuja podjetje Dukart, ki ima že skoraj 20 letne izkušnje na področju razvoja in izdelave kartonske embalaže iz valovitega kartona. Podjetje je znano kot zanesljiv delodajalec, kar se odraža tudi v rednem in poštenem plačilu ter pozitivno naravnanem delovnem okolju. Ekipo 30 zaposlenih sestavljajo povečini mladi, ki se med seboj zelo dobro razumejo in si vedno pomagajo.

Priložnost za zaposlitev je tu

Dukart ponuja zaposlitev na delovnem mestu računovodje. V podjetju, ki zaposlenim omogoča nenehno izobraževanje, napredovanje tudi prilagodljivost glede koriščenja dopusta, med prijavami pričakujejo kandidate, ki imajo VI. stopnjo ekonomske izobrazbe, priložnost na izboru pa bodo dali tudi tistim, ki imajo zaključeno V. stopnjo ekonomske ali družboslovne smeri in najmanj 5 let izkušenj na področju računovodstva.

Pričakujejo še aktivno znanje angleškega in hrvaškega jezika, dobro poznavanje računovodskih standardov ter obvladovanje orodij MS Office. Prednost predstavlja še poznavanje informacijskega sistema Pantheon, natančnost, zanesljivost, komunikativnost, samoiniciativnost, poštenost in samostojnost.

Kakšne bodo delovne naloge novega sodelavca ali sodelavke?

Izbran kandidat, ki se bo pridružil kolektivu, bo urejal in knjižil poslovne dogodke in druge finančne dokumentacije v skladu s standardi in drugimi finančno računovodskimi predpisi. Spremljal in usklajeval bo odprte postavke terjatev in obveznosti, izdeloval davčne in računovodske obračune, poročila za notranje in zunanje uporabnike ter izdeloval različna letna poročila in analize.

Pripravljal bo tudi dokumentacijo za revizijo in med samim postopkom aktivno sodeloval.  sodelovanje med revizijo ter sodeloval pri izdelavi letnih planov podjetja. Od novega računovodje podjetje pričakuje tudi sodelovanje pri letnih planih podjetja in redno spremljanje sprememb v računovodski in davčni zakonodaji ter zagotavljanje skladnosti s predpisi.

Kdor se je prepoznal v opisanem in si želi zaposlitve v mirnem in pozitivnem okolju, lahko to stori še do 30. junija. Vlogo z življenjepisom zainteresirani lahko pošljejo na e-naslov alja.hafner@dukart.si.

“Pridružite se mlademu kolektivu, ki dnevno stremi k izboljšavam in optimizaciji delovnih procesov ter podjetju, ki se zaveda kako pomembno so zaposleni,” pravijo v podjetju Dukart.

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Prostori so nabito polni – ukrepanje je nujno!

Takojšnje ukrepanje od pristojnih zato pričakujejo zasavske odrasle osebe z intelektualno oviro in vsi, ki jih v življenju podpirajo. Sestavili so skupino za vizijo...
-- OGLAŠEVANJE --