-- OGLAŠEVANJE --

Mladi trboveljski karateristi osvojili kar 15 medalj

-- OGLAŠEVANJE --

V Oplotnici je v  soboto, 23. maja, potekal turnir mlajših kategorij z nazivom 10. »Pokal občine Oplotnica«. Nastopilo je 107 tekmovalcev iz 15 slovenskih klubov. Anamari Vran, Žan Lukač, Tilen Grivec, Denis Šehič, Marko in Uroš Markuljevič, Matic Košak, Alen in Kenan Isakovič, David Babič, Tilen Medved in Erik Teo Košmrlj so v Oplotnici uspešno zastopali trboveljski karate. Vodila sta jih trenerja Rok Lopan in Maks Šmidhofer. Vlogo sodnice je opravljala Aida Parič.

Prvo so nastopili v katah. Nepremagljiv v svoji kategoriji je bil Denis Šehič ter tako osvojil zlato medaljo. Bronaste medalje so osvojili Tilen Grivec, Marko Markuljevič in Anamari Vran. V katah ekipno sta se obe trboveljski ekipi zavihteli na zmagovalni oder. Mlajši dečki v sestavi Denis Šehič, Tilen Grivec in Žan Lukač so zasedli tretje mesto, stopničko višje so stopili starejši dečki v postavi Denis Šehič, Marko in Uroš Markuljevič. Še boljše rezultate so dosegli v športnih borbah, saj je vseh devet nastopajočih osvojilo medaljo. Zmagovalci po posameznih kategorijah so postali Kenan Isakovič, Marko Markuljevič, Matic Košak in Alen Isakovič. Srebrno medaljo so osvojili Uroš Markuljevič, Tilen Medved in Erik Teo Košmrlj. Tretje mesto sta zasedla Denis Šehič in David Babič. Kar petnajst osvojenih medalj je Karate klub Trbovlje pripeljalo na tretje mesto v skupnem seštevku tekmovanja. Trenerja sta bila zelo zadovoljna tako s prikazanimi nastopi kot rezultati mladih trboveljskih karateistov, saj so se prav vsi vrnili domov vsaj z eno osvojeno medaljo.

Prav tako v soboto, 23. maja, so v Kranju potekale zaključne priprave otroške reprezentance za nastop na Balkanskem prvenstvu za mlajše kategorije, ki bo potekal zadnji vikend meseca maja v Herceg Novem v Črni Gori. Pripravil so se udeležili Laura Božjak, Ervin Salkič, Domen Zidar, Luka Grivec ter glavni trener kluba Miha Kovačič, ki opravlja tudi vlogo reprezentančnega trenerja.  

REZULTATI

KATE POSAMEZNO:

Dečki 8 do 9 let –  1. nivo:

3. mesto: Tilen Grivec

Dečki 8 do 9 let –  absolutni nivo:

1. mesto: Denis Šehič

Dečki 10 do 11 let –  1. nivo:

3. mesto: Marko Markuljevič

Dekleta 12 do 13 let –  absolutni nivo:

3. mesto: Anamari Vran

KATE EKIPNO:

Dečki 8-10 let:

3. mesto: Denis Šehič, Tilen Grivec in Žan Lukač

Dečki 11-13 let:

2. mesto: Denis Šehič, Marko in Uroš Markuljevič

ŠPORTNE BORBE:

Dečki 8 do 9 let -30 kg:

3. mesto: Denis Šehič

Dečki 10 do 11 let -30 kg:

1. mesto: Kenan Isakovič

Dečki 10 do 11 let -35 kg:

1. mesto: Marko Markuljevič

Dečki 10 do 11 let -40 kg:

3. mesto: David Babič

Dečki 10 do 11 let +40 kg:

2. mesto: Uroš Markuljevič

Dečki 12 do 13 let -40 kg:

1. mesto: Matic Košak

Dečki 12 do 13 let -50 kg:

1. mesto: Alen Isakovič

2. mesto: Tilen Medved

Dečki 12 do 13 let -55 kg:

2. mesto: Erik Teo Košmrlj

Avtor: Jernej Simerl

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

FOTOGALERIJA: Gasilci so se sami “lotili” evropskih projektov, s katerimi posodabljajo svoje prostore in opremo

Kar sami so pripravili projekt, se javili na razpis za evropska sredstva in z njimi postavili sončno elektrarno na streho ter prenovili prostore. Gasilski...
-- OGLAŠEVANJE --