today-is-a-good-day
5 C
Trbovlje
ponedeljek, 4. marca 2024
ZON.si1+1=2Mladi kreativni brez meja v Zagorju

Mladi kreativni brez meja v Zagorju

Kreativnost brez meja je poziv za mlade ustvarjalce, ki so ga razpisali v Mladinskem centru Zagorje ob Savi, kjer bodo svojo halo odstopili mladim umetnikom. 

“Ustvarjaš, vendar nimaš možnosti, da bi svoje izdelke pokazal/a svetu? Brez panike! Zdaj imaš priložnost, da tvoje delo pride v ospredje. Vabimo te k sodelovanju pri razstavljanju vaših umetniških del v Mladinskem centru Zagorje ob Savi, za obdobje od februarja 2024 do februarja 2025,” so objavili na svoji spletni strani.

Razstava in pogostitev ob otvoritvi

Mladim ponujajo možnost razstavljanja v mali hali Mladinskega centra. Po dogovoru pa tudi v drugih prostorih centra, če je le-ta del umetniškega koncepta. S ponudbo imajo ustvarjalci priložnost za predstavitev dela širši javnosti in mreženja z drugimi mladimi.
Organizatorji so odprti za različne likovne umetnosti, vključno s slikarstvom, kiparstvom, fotografijo, arhitekturo in oblikovanjem ter za druge konkretne predloge. Mladinski center Zagorje ob Savi bo poskrbel za brezplačno promocijo otvoritve na spletni strani in socialnih omrežjih ter kritje stroškov pogostitve ob otvoritvi.

Na njihov e-naslov se lahko prijavijo tisti, ki lahko zagotovijo, da bodo njihova dela na voljo za razstavljanje v dogovorjenem obdobju. Poleg tega morajo biti pripravljeni za sodelovanje in komunikacijo z ekipo Mladinskega centra, pri promociji in postavitvijo razstave. Dela bodo razstavljena od 14 dni do 1 meseca, oziroma po dogovoru.

Kaj vse Zasavje ponuja mladim: Stand up večer, kvizi, uporabne delavnice, vaje z bendom …

- Oglaševanje -

Najbolj brano


Preberite tudi

Trboveljčani iščejo častnega občana

Čas je za letošnje zbiranje predlogov za podelitev naziva "častni občan" in "prvojunijske nagrade" v Občini Trbovlje. Predloge lahko oddajo posamezniki, nevladne organizacije, društva,...