-- OGLAŠEVANJE --

Medijske toplice – če ne bo kmalu, bo Zagorje dobilo svoj bazen

-- OGLAŠEVANJE --

Večno poletno vprašanje – Kaj se dogaja z Medijskimi toplicami? Zagorski župan je pred časom dejal, da če v doglednem času ne bo rešeno vprašanje bazenskega kompleksa na Izlakah, bo občina zgradila svoj bazen. A trenutno pravi, da so aktivnosti tako intenzivne kot še nikoli doslej.

Po zadnjih pogovorih, ki sta jih imela zagorski župan Matjaž Švagan in Marjan Krajnc, novi lastnik Medijskih toplic, naj bi bile aktivnosti na vrhuncu. V kratkem bo sprejet prostorski načrt, še poudari Švagan in pojasni, da gre za ključen dokument pri pridobitvi gradbenega dovoljenja.

Krajnca v zadnjih dveh tednih nismo uspeli priklicati, nam je pa župan povedal, da je zelo aktiven pri nakupu okoliških zemljišč in lokalov, ki so povezani s kompleksom. Vseeno pa ima zgodba medijskih že toliko vzponov in vse bolj grobih padcev, da je v svetlo prihodnost tega območja kar težko verjeti.

TUKAJ najdete vizualizacijo projekta, kot si ga je na Izlakah zamislil hotelski mogotec

“Z vsakim nakupom medijskih se vedno pojavlja vprašanje, zakaj bi občina naredila svoj bazen. V kolikor v kratkoročnem času ne bo prišlo do realizacije na Izlakah, bo Zagorje pristopilo k izgradnji svojega bazena.” Švagan ob tem poudari še, da je najpomembnejša osnova vodni vir. Da ne bo situacije, kot je bilo pred leti, ko je Zagorje imelo bazen, pol mesta pa je bilo brez vode, spomni. O natančnih lokacijah zagorski župan ostaja skrivnosten, zaupa pa nam le toliko, da bo odvisno od vodnega vira in sončne lege.

Takole pa Medijske toplice izgledajo danes:

Medijske toplice: Zdraviliški turizem pod okriljem Valvasorja

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Plamen športnih iger je zagorel v Hrastniku

Plazma športne igre mladih so največja športno-družabna prireditev za otroke in mladostnike v Evropi in ponuja priložnost, da se otroci in mladostniki v varnem...
-- OGLAŠEVANJE --