-- OGLAŠEVANJE --

PREMIERNO predstavljamo projekt Medijskih toplic, ki bi lahko postal realnost že kmalu

-- OGLAŠEVANJE --

Športna dvorana, 13 bazenov – polovica zimskih, polovica letnih, slapovi, tobogani. Hotel z 200 sobami, skupno 500 ležišč, garažna hiša … Za kompleksom pa 17 prestižnih vil, ki bodo urejene v štirih različnih nivojih, glede na nivo gostov. 

POGLEJTE SI VIDEO–>

Marjan Krajnc

“Smo že precej daleč …” je smelo o projektu “Medijske toplice Janez Vajkard Valvasor 1692” povedal Marjan Krajnc, hotelir, ki ima v lasti tudi hotele v Rogaški Slatini in na Pohorju. “Gradimo na vodi, na tem izviru, gradimo na tej tradiciji in zdravilnosti, ki jo območje oziroma voda ima.”

Včeraj so premierno v Zagorju vizualno predstavili projekt, ki prihaja v zagorsko dolino. Izvajalec je že izbran, je povedal Krajnc in še podprl svojo resno namero o gradnji luksuznega kompleksa, ki bo turizmu namenjen 365 dni na leto.

Investitor pričakuje, da bo sprejem prostorskega načrta zaključen v slabem letu. Sledi pridobivanje gradbenega dovoljenja, načrtovalci pa ocenjujejo, da bi sama gradnja nato trajala še dobri dve leti.

Projekti so dokončani do te mere, da je jasno, kje bo postavljena katera ploščica in kam bo šel gost iz bazena številka 4 pod tuš in kam na stranišče. Krajnc je za naš portal povedal, da bodo Izlake bogatejše tudi za zdravstveni center. Vsekakor bodo namenili veliko pozornosti respiratornim obolenjem, za zdravljenje pa izkoristili tudi zdravilni termalni vrelec. Poleg zdraviliškega turizma bodo Medijske toplice v največjo kongresno dvorano lahko sprejele več kot 500 ljudi.

Situacija na gradbenem trgu trenutno je nemilostna. Materiali so se podražili in se še dražijo, določene produkte je nemogoče dobiti. “Verjamem, da bi se stvar normalizirala, pa čeprav bo to negativna normalizacija,” je na našo dilemo odgovoril direktor iz Rogaške Slatine. “Pričakujem, da bo do takrat ko bo sprejet OPPN naš projekt stal dvakrat več kot danes. A zaradi tega ne bomo odstopili od projekta.”

Z vzpostavitvijo velike turističnega kompleksa se v Zagorju obeta 160 zaposlitev v prvem krogu. Na račun dela zunanjih izvajalcev in raznih pogodbenih delavcev pa bi Medijske priskrbele skupno tudi preko 200 zaposlitev.

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Objavljamo seznam lokacij, kjer bodo jutri merili z radarji!

Maraton nadzora hitrosti bo na teh lokacijah potekal jutri, 19. aprila med 6. in 18. uro. Z vnaprejšnjim obveščanjem voznikov in objavo lokacij želijo...
-- OGLAŠEVANJE --