-- OGLAŠEVANJE --

Markuljević tretji na odprtem prvenstvu Budimpešte

-- OGLAŠEVANJE --

Pretekli vikend je na Madžarskem potekal 26. Mednarodni karate turnir “Budapest Open 2023”. Iz našega kluba so nastopili Urša Haberl, Kenan Isaković ter Marko in Uroš Markuljević. Vodila sta jih trenerja Blaž Hribovšek in Jernej Simerl. Kar nekaj držav si je turnir izbralo za izborno tekmo za člansko svetovno prvenstvo in mladinsko evropsko prvenstvo, tako da je bil turnir v Budimpešti res na visoki ravni. Prijavljenih je bilo 1742 tekmovalk in tekmovalcev iz 37 držav sveta.

Tokratno prvo ime trboveljske ekipe je bil Uroš Markuljević, ki je v kategoriji mlajših članov do 84 kilogramov osvojil bronasto medaljo. Po vrsti je premagal Slovaka Masaryka, Bolgara Borisova, Nemca Schaferja ter nato v polfinalu izgubil proti kasnejšemu zmagovalcu Slovaku Prievozniku. V repasažu se je zbral in premagal Latvijca Melnicenkova.

Kenan Isaković je pri mlajših članih do 67 kilogramov v prvem krogu premagal Ukrajinca Verbitskiya ter nato izgubil v drugem proti Hrvatu Nasteskim. Urša Haberl pri članicah do 50 kilogramov je svoj nastop končala v prvem krogu proti domačinki Molnarjevi in prav tako tudi Marko Markuljević pri mlajših članih do 75 kilogramov proti Ukrajincu Shvedovu.

 

REZULTATI:

ŠPORTNE BORBE:

Mlajši člani do 84 kg:

  1. mesto: Uroš MARKULJEVIĆ

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Plamen športnih iger je zagorel v Hrastniku

Plazma športne igre mladih so največja športno-družabna prireditev za otroke in mladostnike v Evropi in ponuja priložnost, da se otroci in mladostniki v varnem...
-- OGLAŠEVANJE --