-- OGLAŠEVANJE --

Letovali so na Hvaru

Kar 88 članov Društva invalidov Hrastnik bo v svojo skrinjo spominov shranilo 7 dni, preživetih na otoku Hvaru.

-- OGLAŠEVANJE --

Tradicijo skupnega zaključka poletja na Jadranskih otokih smo ponovno obudili pred 5 leti in vsako leto se nam pridruži več članov, ki si željo druženja, blagodejne morske klime, vode in sonca.

letovanje__3_Večino časa smo preživeli v Jelsi, ki je znana kot letovišče in pristanišče na severni strani otoka Hvara in po prekrasnem peščenem zalivčku Mina. Na potep pa smo se podali tudi v bolj mondeno mesto Hvar in romantični Stari grad. Bolj avanturistična je bila plovba z ladjo do otoka Brača in popoldansko kopanje na belem produ plaže Zlatni rat. Nekateri med nami so se podali otok raziskovati peš, osvojiti najvišje otoške vrhove in ujeti neponovljive poglede po sosednjih otokih in čudoviti naravi. Vsak dan nas je spremljalo prijetno kramljanje, šport, družabne igre, ples in ubrano petje ob spremljavi kitare, ki je spremljalo in družilo našo skupino tudi na plaži in v morju.

Za vsakega izmed 88 udeležencev našega letovanja se je našlo nekaj zanimivega in teden dni je minilo kot bi mignil. Ja, kar pripravite se, prijave za naslednje letovanje pričnemo zbirati že čez dober mesec dni.

Jerica Laznik

 

letovanje__2_letovanje__6_letovanje__7_

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

FOTOGALERIJA: Gasilci so se sami “lotili” evropskih projektov, s katerimi posodabljajo svoje prostore in opremo

Kar sami so pripravili projekt, se javili na razpis za evropska sredstva in z njimi postavili sončno elektrarno na streho ter prenovili prostore. Gasilski...
-- OGLAŠEVANJE --