26.1 C
Trbovlje
petek, 23. julija 2021
ZON.siAktualnoLažne objave o učinkih cepljenja zasavskih VDC-jevcev

Lažne objave o učinkih cepljenja zasavskih VDC-jevcev

Na Facebook-u se je med vikendom pojavilo več zapisov o tem, kakšnem učinke po cepivu imajo uporabniki enot v VDC-jih. Da gre za laži in zavajanje odločno javno nastopi tudi direktorica VDC Litija in Zagorje Špela Režun. 

Dva takšna zapisa objavljamo na naslovnici in enega spodaj:

“Ker se po fb deli lažna objava o negativnih učinkih cepljenja pri uporabnikih v enoti VDC LITIJA naj še enkrat napišemo, da uporabniki Litiji sploh še NISO bili cepljeni. Enota je bila danes (v petek op.a.)zaprta, ker so možen stranski učinek cepljenja imeli trije zaposleni (vročina in slabše počutje kot pri gripi, ki se že izboljšuje). Pri 26 stanovalcih in 22 zaposlenih enot bivanja, ki so bili že pred 14 dnevi drugič cepljeni NI prišlo do nobene hujše reakcije.” na vse očitke pojasnjuje direktorica VDC Špela Režun, ki vse skeptike vabi, da si uporabnike ogledajo čez okno enot – in bodo lahko na lastne oči videli, kako “zdravi” so.

Vse reakcije tako zaposlenih kot tudi stanovalcev skrbno beležijo in bodo o njih poročali še naprej. Nepredvidenih učinkov, o katerih pišejo po družabnih omrežjih pa ni. Cepili so se vsi, ki so to izbrali, še odločno doda Režunova in zaključi: “Želimo si čim prejšnje normalizacije življenja. Dan ali dva slabšega počutja nas pri tem ne ustavita, saj so po do sedaj znanih podatkih posledice bolezni Covid-19 veliko hujše. Življenje v stalnem strahu pred okužbo in socialna izolacija nista več Življenje”.

- Oglaševanje -

Iz kategorije


Preberite tudi

Nastavite budilke! Že jutri prvi zasavski nastop!

Čez nekaj minut se uradno pričnejo Olimpijske igre 2020, ki jih bomo lahko spremljali tudi na nacionalni televiziji. Prvi Zasavec, ki bo nastopil na...