-- OGLAŠEVANJE --

Kršila javni red in mir in oba sta prislužila prekršek

-- OGLAŠEVANJE --

V minulem tednu so policisti na območju Zasavja poleg rednih nalog obravnavali še:

PP Hrastnik

V ponedeljek popoldan so v Hrastniku obravnavali prometno nesrečo na neoznačenem parkirišču na Novem logu v Hrastniku, kjer povzročitelj ni nudil svojih podatkov oškodovancu. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

Občanu so zasegli manjšo količino snovi, za katero se sumi da je prepovedana droga konoplja. Po opravljeni analizi sledi postopek o prekršku.

Prometna nesreča z materialno škodo se je zgodila v torek zjutraj v Kisovcu, kjer zoper voznico, ki je zaradi nepravilnega prehitevanja povzročila prometno nesrečo, vodijo postopek o prekršku.

V sredo so policisti dobili informacijo o tatvini registrskih tablic iz vozila, o čemer še zbirajo obvestila.

PP Trbovlje

V ponedeljek so občanu zasegli neznano snov, za katero se sumijo, da je prepovedana droga. Po opravljeni analizi bodo zoper njega izvedli prekrškovni postopek.

V popoldanskem času se je v Trbovljah pripetila prometna nesreča, ker 67-letni voznik ni vozil po desnem smernem vozišču, temveč je z vozilom zapeljal na nasprotni vozni pas in nato na bankino, kjer je trčil v nasip in se z vozilom prevrnil na bok. Poleg voznika sta bili v vozilu še potnici, pri tem pa so se vsi lahko telesno poškodovali. Po vseh zbranih podatkih bomo zoper voznika izvedli prekrškovni postopek.

Kršitev javnega reda in miru so imeli v delu trboveljski policisti, kjer zoper oba kršitelja vodijo postopek o prekršku, prav tako pa je bila ugotovljena kršitev iz pristojnosti Medobčinskega inšpektorata in redarstva Zasavje.

Intervenirali so v večernem času na območju Trbovelj, kjer je prišlo do kršitev javnega reda in miru v zasebnem prostoru, kjer zoper kršitelja vodijo postopek o prekršku.

PP Zagorje

V ponedeljek so obravnavali prometno nesrečo na območju Kisovca z materialno škodo. Policisti so izdali obvestilo o odstopu od ogleda kraja prometne nesreče. Še isti dan drugo prometno nesrečo na območju Izlak, prav tako z materialno škodo. Policisti so izdali obvestilo o odstopu od ogleda kraja prometne nesreče.

Kaznivo dejanje velike tatvine so imeli policisti na sporedu v torek, vlomilec je vdrl v stanovanjsko hišo. Policisti bodo s kazensko ovadbo obvestili tožilstvo

Prometno nesrečo z materialno škodo, zaradi trčenja v divjad, so obravnavali v sredini tedna. Policisti so izdali obvestilo o odstopu od ogleda kraja prometne nesreče.

Občan je v sredo našel naboj iz 2. sv. vojne, za nevarni predmet so poskrbele pristojne službe.

Policisti so napisali uradni zaznamek zaradi naknadnega obvestila o prometni nesreči.

Najden je bil denar na bankomatu, ki je že vrnjen lastniku

V četrtek se je zgodila prometna nesreča z materialno škodo, zaradi trčenja v divjad. Policisti so izdali obvestilo o odstopu od ogleda kraja prometne nesreče.

Obvestilo o domnevnem metanju odpadkov v potok Kotredeščica so prejeli policisti, ki so ugotovili, da v danem primeru ni bilo odmetavanja odpadkov v potok.

Zagorski policisti bodo tožilstvo obvestili o kazenski ovadbi zaradi nasilništva.

 

PP Litija

V ponedeljek so obravnavali povoženje divjadi v naselju Dole pri Litiji. Policisti so izdali obvestilo o odstopu od ogleda kraja prometne nesreče.

O kaznivem dejanju poškodovanja vozila še zbirajo obvestila.

Policisti so ukrepali pri ugrizu psa in zoper lastnika vodijo postopek o prekršku, obvestili so še druge pristojne organe.

V sredo se je zgodila prometna nesreča z materialno škodo, kjer je voznik tovornjaka trčil v objekt in so ob izpolnjenih pogojih odstopili od ogleda.

Ustavili so voznika osebnega vozila, ki mu je odrejen preizkus alkoholiziranosti pokazal rezultat 0.67 miligrama alkohola v litru izdihanega zraka. Kršitelju je bilo začasno odvzeto vozniško dovoljenje  in prepovedana nadaljnja vožnja, zoper njega pa vodijo postopek o prekršku.

V četrtek je prišlo do kršitve javnega reda in miru na javnem kraju, kjer zoper kršitelja vodijo postopek o prekršku.

Prometno nesrečo z materialno škodo so obravnavali konec tedna, zoper kršitelja vodijo postopek o prekršku.

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Radeče: Od vitezov, splavarske gostilne, do vožnje po Savi

Splavarjenje kot etnološka-turistična prireditev je bila izvedena prvič leta 1998 na pobudo Cveta Gerčerja, že nekaj let za zatem (l. 2001) pa je splav...
-- OGLAŠEVANJE --