-- OGLAŠEVANJE --

Priložnost za frizerski in kozmetični salon

-- OGLAŠEVANJE --

V Medgeneracijskem središču Šmelc Občina Litija oddaja dva poslovna prostora v najem. Frizerski salon zavzema dobrih 33m² , kozmetični pa je približno za polovico manjši in ima površino 18 m². Oba prostora, ki sta arhitekturno ločena in se tudi v najem (za 9 evrov za m² mesečno) oddajata ločeno, sta že urejena.

Ker Občina Litija za potrebe opravljanja svojih dejavnosti omenjenih dveh prostorov ne potrebuje, so objavili namero o sklenitvi neposredne najemne pogodbe. Pri tem je pomembno, da vlagatelji opravljajo ali frizersko ali kozmetično dejavnost, saj prostori niso predvideni za opravljanje dejavnosti v kakršnekoli druge namene.

Najemnina za oba poslovna prostora znaša 9 evrov na m² površine, kar v primeru frizerskega salona pomeni 302,40 evrov in v primeru kozmetičnega salona 162 evrov mesečno. Najemnina je oproščena davščin, se pa posebej – poleg najemnine – plačujejo obratovalni stroški.

Pohitite s prijavami!

Občina Litija si je zamislila dolgoročni najem ter zato tudi v dokumentaciji opredelila, da se oba prostora oddajata za nedoločen čas. Zainteresirane stranke lahko podajo vlogo za najem enega ali drugega poslovnega prostora še danes in jutri, zadeva je namreč aktualna do jutri, 25. januarja 2022 do 23.59.

Več o objavljeni nameri o sklenitvi neposredne najemne pogodbe je dostopno preko te povezave.

SORODNI ČLANKI:

FOTO: Ne le znanje, tudi vnema in zagnanost

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Po malenkost hladnejšem vikendu je znova pritisnilo

"Na urgentnem centru sicer beležimo 30 odstotni porast obiska, ki pa ni posledica vročinskega vala," je s pojasnilom pričela vršilka dolžnosti strokovne direktorice in...
-- OGLAŠEVANJE --