-- OGLAŠEVANJE --

FOTO: Ne le znanje, tudi vnema in zagnanost

“Z vztrajnostjo dosegamo cilje” - s temi besedami je direktorica zasavskega varstveno delovnega centra Zagorje dr. Špela Režun pozdravila vse prisotne, ki so se včeraj udeležili uradne otvoritve enote v Litiji.

-- OGLAŠEVANJE --

Enota, ki sicer deluje že od začetka letošnjega leta, je dočakala tudi uradno otvoritev. Litija si je več kot dvajset let prizadevala, da dobi prepotrebno socialno institucijo, saj so se do sedaj varovanci vozili v Zagorje. Z izgradnjo medgeneracijskega središča Šmelc so se odprle možnosti za ureditev prostorov in to je v sodelovanju z zasavskim VDC-jem tudi uspelo. Danes ga obiskuje več kot 20 varovancev in deluje s polno paro.

Ministrica navdušena nad zasavsko ekipo

Kot častna gostja je ministrica za delo, družino in socialne zadeve dr. Anja Kopač Mrak za ZON povedala, da je zgodba zasavskega VDC-ja zagotovo zgodba o uspehu. Te pa ne bi bilo brez vodstva kot ga ima in celotne ekipe, “ki jih preveva strokovnost in izjemen občutek za delo, ki ga opravljajo”. Takšnega kolektiva na področju socialnega varstva si v Sloveniji, po besedah ministrice, lahko le želimo. Da je temu res tako priča tudi tretji certifikat kakovosti E-Qalin, ki je bil zagorskemu VDC-ju podeljen prav na včerajšnji uradni otvoritvi litijske enote.

Certifikat kakovosti je predvsem zaveza k še boljšemu delu institucije, je dejala Režunova in dodala, da tega ne bi bilo brez odlične in strokovne ekipe, ki svoje poslanstvo opravlja ne le z znanjem ampak tudi z veliko vnemo in zagnanostjo.

Zadovoljni s prvo četrtino leta

Špela Režun

S prvimi tremi meseci delovanja litijske enote je zelo zadovoljna, saj je bila dobro sprejeta in integrirana v njeno okolje k čemur je veliko pripomoglo občinsko vodstvo ter ostali dejavniki, ki vplivajo na njeno delo. Poudarila je tudi, da so prostori v ŠMELC-u več kot primerni in navdušujejo zaposleni kot tudi uporabnike.

Seveda pa so dejstva, da ima Litija svojo enoto VDC-ja najbolj veseli njeni uporabniki, kar so jasno pokazali in dokazali skozi izjemno prisrčen program na uradni otvoritvi in z njim navdušili vse prisotne.

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Radeče: Od vitezov, splavarske gostilne, do vožnje po Savi

Splavarjenje kot etnološka-turistična prireditev je bila izvedena prvič leta 1998 na pobudo Cveta Gerčerja, že nekaj let za zatem (l. 2001) pa je splav...
-- OGLAŠEVANJE --