-- OGLAŠEVANJE --

Kopalci, pripravljeni? Odštevamo dneve do prvega skoka v bazen!

-- OGLAŠEVANJE --

Sedem, šest, pet … v četrtek, 1. junija, ob 9. uri, bo uradna otvoritev trboveljskega letnega kopališča. Vremenska napoved je obetavna.

Danes so trboveljski bazen začeli polniti z vodo, napolnjen bo nedelje, pravi direktor Zavoda za šport Trbovlje Edvard Bravec. Enotna cena vstopnice na dan otvoritve bo znašala 2 evra, sicer cene vstopnic tudi letos ostajajo nespremenjene, zagotavlja Bravec. Preverite jih lahko TUKAJ.

“Vsako leto beležimo porast števila kopalcev, saj smo kopališče od leta 2008 temeljito posodabljali,” pravi Bravec. Uredili so odbojkarsko igrišče na mivki, pokrit gostinski vrt, tobogan za najmlajše, otroška igrala, vodno žogo, prenovili bazen.

Letošnje novosti za najmlajše in starejše

Tudi letos pripravljajo nekaj novosti. V sodelovanju z DPM Trbovlje se bodo 3-krat tedensko izvajale animacije za najmlajše (različna tekmovanja in igre v vodi in na suhem). 2-krat tedensko bo na bazenu potekala vodna zumba in vodna aerobika. Prav tako pripravljajo skupne aktivnosti za družine. Seveda bodo na koncu najaktivnejši otroci nagrajeni … s sladoledom, pizzo, vodno žogo … Tedenski načrti z dejavnostmi za poletje bodo predstavljeni v kratkem.

Dan odprtih vrat v podvodni svet

Društvo za podvodne dejavnosti Trbovlje v sodelovanju z Zavodom za šport Trbovlje tudi letos organizira Dan odprtih vrat v podvodni svet, in sicer v soboto, 3. junija, od 11. ure dalje. Prikazana bo potapljaška oprema, predstavitev osnov potapljanja, prav tako pa bo možen preizkus potapljanja pod budnim očesom inštruktorja plavanja ter izkušenih potapljačev. Tudi fotografiranja pod vodo ne bo manjkalo.

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Plamen športnih iger je zagorel v Hrastniku

Plazma športne igre mladih so največja športno-družabna prireditev za otroke in mladostnike v Evropi in ponuja priložnost, da se otroci in mladostniki v varnem...
-- OGLAŠEVANJE --