-- OGLAŠEVANJE --

Konec tedna se začenja slavna Mlada olimpijada

-- OGLAŠEVANJE --

Mlada olimpijada, ki jo pri Zavodu za mladino in šport organizirajo že od leta 2012, bo tudi letos športno obarvala septembrsko dogajanje v Trbovljah. Pestro bo in razgibano na več prizoriščih po Trbovljah. Preizkusili se boste lahko v različnih športnih panogah.

V petek, 15. 9. ob 16. uri bo na Ledenici potekala otvoritev. V okviru športnega sejma se bodo na stojnicah predstavila lokalna športna društva in klubi. Delavnico skejtanja bo vodil Matjaž Bedenik, za delavnico balvanskega plezanja pa bo skrbela Nadja Korinšek. Obiskovalci se bodo lahko preizkusili v XXL pikadu, metanju na napihljiv koš, v nogometnem žongliranju in še mnogih drugih športnih izzivih s katerimi bodo lahko sodelovali pri brezplačnem srečelovu z naslovom »Aktivno sodeluj in se za nagrado poteguj«. Za glasbo bo skrbel DJ Coalstone, s plesno točko pa se bo predstavila plesna šola Kattan. Udeleženci mladinske izmenjava z naslovom »Into the wilderness«, ki poteka v okviru programa Erasmus+ bodo predstavili delavnico na temo mentalnega zdravja mladih in za obiskovalce pekli brezplačne a slastne palačinke.

V soboto 16. 9 . bo od 11. ure dalje živahno na igrišču GESŠ Trbovlje potekal mednarodni turnir »Dan košarke – Trbovlje«, na katerem se bodo predstavile domače košarkarice (KK Felix Zasavje) in košarkarji (KK Rudar). V goste pa prihajajo tuje ekipe Koš Celovec in Bor Trst. Dogodek organizira KK Felix Zasavje.

Torek 19. 9. ob 17. uri bo v okviru Open cluba, kateri je vsak torek namenjen mladim za druženje in pogovor, bo tokrat v znamenju športno–informativnega kviza »Koliko telesne aktivnosti potrebujemo?« z voditeljico Nežo Patricijo Kurnik.

V sredo 20. 9.  ob 17. uri bo zaživel Športni park Rudar. Delavnico teka bo za vse tekaške navdušence in za tiste, ki si to želijo postati, pripravila Neža Patricija Kurnik. Za nagrade bo poskrbljeno z »Nagradnim krogom«. Istočasno bo v prostorih ŠK Rudar potekal šahovski turnir po formatu 7+3, katerega organizira Šahovski klub Rudar, na igrišču Partizan pa bo potekal turnir v odbojki na mivki.

S četrtkom 21. 9. se Mlada olimpijada 2023 zaključuje. Na igrišču pri K5 bo od 15. ure dalje vse v znamenju nogometne žoge. Tudi letos bo potekal turnir v malem nogometu.

Za nastop na turnirju v malem nogometu in odbojki se lahko prijavite na elektronski naslov: info@zmst.si ali na telefonsko številko 03 56 12 882. V primeru prostih mest, tudi na prizorišču pred začetkom dogodka.

 

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Mladi zagorski nogometaši odlični 5. med 40 ekipami

Med 40 ekipami na turnirju Dragan Mance CUP so mladi zagorski nogometaši dosegli vrhunsko 5. mesto. "Udeležba na takšnem dogodku je za naše mlade nogometaše...
-- OGLAŠEVANJE --