-- OGLAŠEVANJE --

KONČNO: Rekonstrukcija zagorske črne točke

-- OGLAŠEVANJE --

Da je križišče pri Sparu nevarno Zagorjani opozarjajo že več let. Tudi na Policijski postaji Zagorje so prehod za pešce na tem mestu označili kot zelo nevaren in ga uvrstili med kritične lokacije v mestu.

Decembra lani občina še ni poslala nobene pobude za ureditev križišča na infrastrukturno direkcijo, prav tako so na DRSI takrat nam odgovorili le, da “ureditev križišča na Kopališki ulici v Zagorju ni potrebna.” Več TUKAJ!

Letos pa na občini niso stali križem rok in kot je župan Matjaž Švagan že pred tedni dejal za naš portal so pripravili projekt za semaforiziranje spornega križišča in vlogo za izvedbo rekonstrukcije in semaforizacije poslali na Direkcijo za infrastrukturo. Tam “predvidevajo”, da bo soglasje občini poslano še v tem tednu.

Omenjena cesta je v lasti države in je kategorizirana kot regionalna cesta. Kljub temu pa lahko na cestah, ki peljejo skozi naselje, kot je v tem primeru, občina investira, ureja in spreminja cestne odseke, seveda s soglasjem Direkcije RS za infrastrukturo.

SORODNI ČLANKI:

Kritična črna točka, kmalu nov rondo

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

FOTOGALERIJA: Gasilci so se sami “lotili” evropskih projektov, s katerimi posodabljajo svoje prostore in opremo

Kar sami so pripravili projekt, se javili na razpis za evropska sredstva in z njimi postavili sončno elektrarno na streho ter prenovili prostore. Gasilski...
-- OGLAŠEVANJE --