-- OGLAŠEVANJE --

Krožišča na kritični črni točki ne bo

-- OGLAŠEVANJE --

Nevaren prehod za pešce pri zagorskem Sparu, zadnja nesreča na tem mestu se je zgodila konec novembra, bo občina Zagorje uredila. Kdaj?

Termin za ureditev še ni določen

Prehod je nevaren zaradi križišč in slabše osvetljenosti, ugotavljajo na Policijski postaji Zagorje, kjer ga uvrščajo med najbolj kritične lokacije, poleg križišča pri trgovini Tuš in v naselju Izlake pri osnovni šoli. Problematičnega križišča se zavedajo tudi na občini Zagorje, zato je v letu 2017 predvidena izdelava PZI (projekt za izvedbo) dokumentacije in pridobitev recenzije in soglasja s strani Direkcije RS za infrastrukturo. Vprašanja o ureditvi zagorske prometne črne točke smo poslali tudi na Direkcijo, a odgovora še nismo prejeli.

Promet na tem mestu ne bo urejen s krožiščem, saj je bila izdelana študija najprimernejše rešitve, ki predlaga semaforizirano štirikrako križišče, pravijo na občini Zagorje. “Termin za ureditev še ni bil določen, zato ni res, da bi ureditev križišča pri Sparu prelagali.”

Kritična črna točka, kmalu nov rondo

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Prosto in v celoti obnovljeno 75 m2 veliko stanovanje v centru Trbovelj

Na voljo in vseljivo takoj po podpisu pogodbe je dvosobno stanovanje s kabinetom v Trbovljah, na Trgu revolucije 26.  Družba Spekter oddaja stanovanje v najem...
-- OGLAŠEVANJE --