-- OGLAŠEVANJE --

Komunala ustanovila novo podjetje, tega je kupil Spekter

-- OGLAŠEVANJE --

V kratkem bodo etažni lastniki in najemniki stanovanj ter stavb, pri katerih je za upravljanje skrbela Komunala Hrastnik, prejeli obvestilo o novem upravniku. Novoustanovljena družba Stanovanjsko podjetje Hrastnik je prevzela naloge in obveznosti stanovanjske dejavnosti hrastniške komunale, ta pa je, po novem, v lasti družbe Spekter.

Za uporabnike ne bo sprememb, obljubljajo

Že pred časom smo poročali o prodaji stanovanjske dejavnosti Komunale Hrastnik in ta se je uresničila v začetku tega tedna. Spekter je postal lastnik podjetja, ki je bilo ustanovljeno prav z namenom prodaje. Do nadaljnjega bo upravnik hrastniških stanovanj ostalo Stanovanjsko podjetje Hrastnik, dolgoročno pa bo upravljanje prešlo pod trboveljski Spekter. »Ko bodo izpolnjeni pogoji, bo Spekter pristopil k pripojitvi te družbe,« nam pojasni direktor obeh podjetij Stanislav Sotlar.

»Za uporabnike se ne bo nič spremenilo«, nam je zagotovil direktor podjetja Spekter Sotlar, ki je zdaj tudi direktor hčerinske družbe SP Hrastnik. Cene ostanejo iste, za uporabnike bodo na voljo isti zaposleni, odprli pa so tudi poslovalnico v Hrastniku (v pritličju objekta nad občino). »Delo je organizirano tako, da vsi v hrastniški poslovni enoti delajo za obe podjetji. Tako bomo najbolj odzivni,« doda direktor.

Je nadaljevanje te zgodbe še odkup Stanovanjskega podjetja Zagorje?

Z nakupom podjetja je Spekter pridobil v upravljanje 1200 enot, kar je približno nekaj manj kot 90 stavb v občini Hrastnik. Ali bo Spekter nadaljeval z nakupom tudi v Zagorju in odkupil Stanovanjsko podjetje Zagorje, še ni znano. Spekter ima interes, saj skupaj z Občino in SP Zagorje sodelujejo tudi pri izvedbi projekta gradnje stanovanjskega bloka na Lokah, a zaenkrat odločitve s strani Zagorjanov še ni.

Ogrevanje v Trbovljah bo dražje, a še vedno cenejše kot …

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Napihal čez 1 mg/l in kar na licu mesta ostal brez izpita

Policisti so minuli vikend na območju Zasavja poleg rednih nalog obravnavali še: PP Hrastnik V petek je bila občanu zasežena zelena rjava posušena rastlina (sum konoplja)...
-- OGLAŠEVANJE --