-- OGLAŠEVANJE --

Komunala Hrastnik prodaja del podjetja, kupec je znan, tudi kupnina.

-- OGLAŠEVANJE --

Že lep čas se vlečejo postopki za prodajo dela hrastniške komunale podjetju Spekter. Dejavnost, ki jo je komunala »posvojila« po razdelitvi nekoč rudniških dejavnosti in hčerinskih podjetij. Gre torej za dejavnost upravljanja stanovanj, ta pa nikoli ni bila ne primarna ne najpomembnejša dejavnost družbe.

Direktor Komunale Hrastnik, Matej Kuhar

Pogodba je že podpisana, nam potrdi direktor Komunale Hrastnik Matej Kuhar in postopki so v sklepni fazi. Kot je bilo predvideno in smo že pred časom objavili je kupec podjetje Spekter iz Trbovelj, kjer so tako prodajalcu kot tudi za naš portal obljubili, da se za uporabnike ne bo nič spremenilo na slabše. Morda celo obratno.

Znesek, ki velja ocenjeno vrednost stanovanjske dejavnosti Komunale je 190.000 evrov, v kupnino pa je v dogovoru med kupcem in prodajalcem tudi zemljišče v neposredni bližini komunalnega podjetja.

Nadzorni svet in Občina Hrastnik kot lastnik se s prodajo strinjata, postopki pa naj bi bili po besedah Kuharja zaključeni v začetku januarja 2024.

Seveda smo vprašali tudi, čemu bo denar od prodaje namenjen. Direktor pravi, da bo kupnina odlična iztočnica za krepitev gradbene dejavnosti z nakupom strojev in opreme, s katero naj bi v prihodnjem letu povečali delež tržnih dejavnosti.

Komunala Hrastnik prodaja “posel” upravljanja stanovanj

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Praznovanje trboveljskih potapljačev: Toni Mrak se pri 80 letih še vedno potaplja

Muhasta in nepredvidljiva Sava je zaradi svoje neraziskanosti izziv potapljačem. Veliki ljubitelj narave in povodnega sveta je DPD Trbovlje- Društvo za podvodne dejavnosti Trbovlje,...
-- OGLAŠEVANJE --