today-is-a-good-day
8 C
Trbovlje
četrtek, 29. februarja 2024
ZON.siAktualnoKomunala spet išče - tokrat upravljavca kotla

Komunala spet išče – tokrat upravljavca kotla

Komunala Trbovlje je objavila prosto delovno mesto za upravljavca kotla – operaterja II. Rok za prijavo na delovno mesto je četrtek, 2. junij 2022. 

Kandidati morajo imeti V. raven izobrazbe strojne ali elektro smeri in tri leta delovnih izkušenj, zaželjeno pa je, da imajo opravljene tudi izpite za upravljavca kotla, upravljavca batnih motorjev in za stikalničarja v elektroenergetskem sistemu ter opravljen preizkus znanja za ravnanje z napravami na zemeljski plin.

Z izbranim kandidatom bodo sklenili pogodbo za polni delovni čas, in sicer za nedoločen čas s trimesečnim poskusnim delom. Novi upravljalec kotla pa bo na delovnem mestu med drugim upravljal vročevodne kotle z mehaniziranim kurjenjem z gorilniki vseh vrst, katerih nazivna moč presega 1 MW, batne motorje za proizvodnjo toplotne in električne energije, pripravljal bo kotlovsko vodo, kontroliral stanje in kvaliteto vode ter ji dodajal kemikalije, nadziral komandni pult ter varnostne naprave. 

Nadzor nad delovanjem naprav in skrb za okolico toplarne

Prav tako bo v njegove delovne obveznosti sodila kontrola delovanja plinskih kotlov, batnih motorjev SPTE in delovanja tlačnih in obtočnih črpalk ter vodenje obratovalne dokumentacije, spremljanje reklamacijskih zahtevkov in ustrezno obveščanje nadrejenih oz. dežurnih delavcev.

Novi sodelavec bo opravljal tudi video nadzor komunale in bo odgovoren za odpiranje in zapiranje vrat na popoldanski in nočni izmeni, odgovoren bo tudi za čiščenje in urejanje toplarne in okolice, spremljanje borznega indeksa električne energije ter izvajanje stikalnih manipulacij v transformacijski postaji.

Več informacij o prijavi na delovno mesto se nahaja na spletni strani Komunale Trbovlje.

SORODNI ČLANKI:

Trboveljska komunala išče delavce

- Oglaševanje -

Najbolj brano


Preberite tudi

14 let po diagnozi je Trboveljčanka Ela še vedno edina v Sloveniji

Pred sedemnajstimi leti, ko se je, sredi hladnega februarskega dneva rodila, je bila Ela zdrava deklica, težka skoraj 4 kilograme in glasna, kot da...