23.2 C
Trbovlje
sreda, 23. junija 2021
ZON.siAktualnoKo se je v trenutku življenje preselilo na splet - se je...

Ko se je v trenutku življenje preselilo na splet – se je pokazal velik plus hrastniške poslovalnice

Zakaj je prednost podaljšati naročnino ali kupiti nov telefon v majhni poslovalnici kot je v Hrastniku? Dileme sploh ni. Zato, ker imajo več popustov, eni redkih naredijo prenose vseh podatkov zastonj, svojim kupcem lepijo na telefone zaščitna stekla, na voljo pa imajo vse kar imajo veliki.

To, da so manjši je v Trgovini Mastnak v hrastniški blagovnici velik plus. Dobro poznajo svoje stranke in jim lažje svetujejo. Vzamejo si čas za posameznika in mu pomagajo pri nastavitvah, posodobitvah, naložijo kakšno aplikacijo in tudi pokažejo delovanje nove naprave. Strankam brez težav namestijo zaščitno steklo, poleg tega prenos imenika in podatkov kupcem ne zaračunavajo.

Samo v Trgovini Mastnak: -20% na vse etuije in torbice. Do konca meseca maja BREZPLAČEN gumiran ovitek ob nakupu telefona.

Kljub obnovi, ki trenutno poteka v hrastniški blagovnici, Mastnakova poslovalnica obratuje nemoteno. Svojim strankam so na voljo od petka do ponedeljka med 9. in 18. uro ter ob sobota med 9. in 13.. Do konca meseca vsem kupcem telefona PODARIJO gumiran ovitek za telefon.

Lanskoletna prenova poslovalnice je poskrbela, da so opremljeni sodobno in da lahko obiskovalcem pokažejo najnovejše telefone in naprave, ki pridejo na tržišče. Tisti, ki lastnika poslovalnice Mirka Mastnaka poznajo dalj časa pa prav dobro vedo, da priskoči na pomoč v vsaki internetni, telefonski ali televizijski zagati. Nič čudnega zato ni dejstvo, da že več kot 30 let skrbi za delovanje elektronskih naprav Zasavcev.

 

V trenutku se je velik del življenja preselil na splet, občani pa niso bili opremljeni za popolno zaprtje

»V vseh letih kar sem podjetnik ni bilo tako kot lani« se za glavo prime Mastnak in pripoveduje, da so ljudje včasih že kar panično klicali. Potrebovali so hitrejši internet, prenosnike, polnilce, slušalke … V trenutku se je velik del življenja preselil na splet, občani pa niso bili opremljeni za popolno zaprtje« opisuje lanske izkušnje, ko je večkrat dnevno tekel od doma do poslovalnice in kolikor je lahko pomagal vsakemu, ki se je nanj obrnil. Naš sogovornik je prepričan, da je bila lanskoletna izkušnja obenem tudi preizkušnja naše solidarnosti.

Igralna konzola na voljo za preizkus v Hrastniku

V hrastniški poslovalnici lahko preizkusite novo igralno konzolo Neo, za katero ne potrebujete igralne konzole. Le plošček, naročnina pa je prvi mesec zastonj (nato 8 evrov mesečno).

To kar nekje plačate, vam v Hrastniku naredijo GRATIS!

- Oglaševanje -

Iz kategorije


Preberite tudi

Do konca meseca je čas, da se odločite, kdo vam bo prinašal srečo

Ko je pred 30 leti Anton Lepoša šel čez mesto, se je marsikdo prijel za gumb; da bi mu le prinesel srečo. Dimnikarstvo Lepoša...