23.8 C
Trbovlje
sreda, 28. julija 2021
ZON.siAktualnoTo kar nekje plačate, vam v Hrastniku naredijo GRATIS!

To kar nekje plačate, vam v Hrastniku naredijo GRATIS!

Da je prednost stopiti v lokalno poslovalnico namesto v tisto v večjih trgovskih centrih je jasno vsakemu, ki je kdaj prestopil prag Trgovine Mastnak v Hrastniku. Mirko Mastnak je pred skoraj 15 leti v Hrastnik pripeljal prve mobilne telefone in sledil napredku tehnologije vse do danes.

SAMO V HRASTNIKU: Ob prenovi poslovalnice 20 odstotni popust na vse pakete NAJ (do 15. 2. 2020)!

Prijazni obrazi Janje, Tamare, Dejana in Mirka sprejmejo vsako stranko in jim pomagajo od začetka do konca. »Za nas se zgodba ne konča, ko je opravljen nakup. Poskrbimo, da je kupec zadovoljen in ga po potrebi podučimo o uporabi naprave ali storitve, ki jo je pri nas vzel.«

To kar nekje plačate, vam v Hrastniku naredijo GRATIS

In, če ste kdaj plačali za prenos imenika v novo napravo ali prenos fotografij in dokumentov – v Hrastniku to svojim kupcem naredijo brezplačno. Prav za vsakega si vzamejo čas, nam zagotovita Janja in Tamara, ki pogosto pomagata lastnikom novih naprav »raziskati« telefon, povezati uro s telefonom in drugimi napravami ali urediti nastavitve. Še en velik plus, ki si pritiče hrastniških telekomovcev je, da vam ob naročilu interneta tudi napeljavo po stanovanju, pisarni ali hiši napeljejo brezplačno.

Vse kar imajo veliki

Vse, kar lahko naročite, uredite, kupite v večjih centrih je na voljo tudi v povsem prenovljeni poslovalnici v Hrastniku, ki je v moderni podobi stranke prvič sprejela konec januarja. Police so polne najnovejših telefonov, ki jih lahko preizkusite ter sodobnih naprav v sklopu NEO paketov. Druga stran poslovalnice pa hrani opremo za zaščito naprav – od etuijev, zaščitnih stekel, torbic …Tako se zaposleni redno izobražujejo na področju namestitve pametnih naprav v stanovanja in pisarne, delovanju pametnih luči, vtičnic in drugih novosti v svetu digitalizacije.

Mastnak: »Bistvo vsega je zadovoljna stranka.«

Mirko Mastnak je pred 30 leti začel s popravljanjem televizorjev, danes pa pomaga pri digitalizaciji občanov.

Skupaj poiščejo rešitev za potrebe posameznika. »Ker smo manjši, si lahko vzamemo čas in vprašamo stranko, kaj potrebuje in kaj uporablja. Zakaj bi kupili telefon za 800 evrov, če je zanjo povsem dovolj za pol toliko.« Enako velja tudi pri paketih, ki jih pripravljajo tako za zasebne kot poslovne uporabnike. In čisto za konec naj še izdamo, da bodo v letošnjem letu za svoje stranke pripravili še cel kup novosti in ugodnosti, saj bodo s tem pokazali hvaležnost do vseh, ki jih podpirajo, kot pravi Mirko Mastnak: »Hvala vsem, ki nas podpirate in opravljate storitve pri nas, saj brez vas ne bi mogli obnoviti trgovine. S tem podpirate dostop do storitev v lokalnem okolju in obenem ohranitev več delovnih mest.« Redno lahko spremljate akcije tudi na njihovi FB strani Trgovina Mastnak.

AKCIJA: V Hrastniku pa je v Telekomovi poslovalnico vse do 29. februarja veljavna tudi akcija: -40% na vso zaščitno opremo za pri njih kupljene telefone (etuiji, torbice, stekla …)

- Oglaševanje -

Iz kategorije


Preberite tudi

Priložnost za delo v Dewesoftu. Te zanima?

Trboveljsko podjetje Dewesoft ves čas išče nove sodelavce. V 20 letih kar so na trgu večajo svoje prostore, število zaposlenih in seveda tudi dobiček. Poleg...