-- OGLAŠEVANJE --

Klub nekdanjih državnih prvakinj počasi po lestvici navzgor

-- OGLAŠEVANJE --

Rokomet v Zagorju ob Savi še vedno živi. Kljub neslavnem koncu enega najboljših ženskih rokometnih klubov v Sloveniji, so mladi trenerji zavihali rokave ter začeli graditi novo zgodbo, ki že žanje prve uspehe.

Ženski rokometni klub Zagorje v sezoni 2015/2016 postal najboljši klub v državi in prekinil vladavino RK Krim na slovenskih parketih. V letu 2018 so zaradi neporavnanih obveznosti izstopili iz lige in zaustavili delovanje kluba.

V preteklih letih je na pogorišču prejšnjega kluba zrastla ideja o ponovnem delovanju. Pri RŽK Zagorje so se osredotočili na delo z mlajšimi rokometašicami in začeli iz ničle. Načrtno delo že kaže dobre rezultate, navdušeno povedo. Ekipi kadetinj, trenutno najstarejša ekipa deklet v Zagorju, je pretekli teden uspel preskok v višji rang tekmovanja. V kvalifikacijah so zasegle 2. mesto in se uvrstile v 1. slovensko ligo, v kateri nastopa najboljših 10 klubov v državi.

Trener Žiga Radulovič je ponosen prav na vse igralke: ”Z borbeno in nepopustljivo igro so si priborile nastopanje v najboljši slovenski kadetski ligi”.

Ob kadetinjah pa imajo v Zagorju še podmladek v selekcijah Starejše deklice A , Mlajše deklice A, Mlajše deklice C. V klubu tako skrbijo za vsa dekleta, letnikov od 2013 do 2007, katere druži ljubezen do rokometa. Vse omenjene ekipe nastopajo v Zasavski rokometni ligi in s tem nabirajo prepotrebne izkušnje za nadaljnja tekmovanja.

Finale področnega tekmovanja v rokometu za dijakinje

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Opa! Nogometna vročica na velikem platnu v zagorskem Pristanu

25. junija, ko v Sloveniji praznujemo dan državnosti, se bo v "zagorskem pristanu" odvijal prenos tekme Evropskega nogometnega prvenstva med ekipama Slovenija in Anglija. Za...
-- OGLAŠEVANJE --