13.6 C
Trbovlje
četrtek, 23. septembra 2021
ZON.siAktualnoZasavci tudi nad Pokemone

Zasavci tudi nad Pokemone

Nekaj na Izlakah, tudi na Čemšeniški planini.

Roni Kordiš, znan bloger, nam je opisal svojo izkušnjo. Nad igrico je navdušen. »Sama ideja igrice je zelo preprosta – človeka predramiti, da gre iz zavetja kavča in zunaj nekaj ustvarja in išče« opisuje Kordiš vesel, da se je to nekdo spomnil in končno udejanjil.

Nekaj na Izlakah, tudi na Čemšeniški planini

roni kordis1
Roni Kordiš

Igrica, ki uporabnika prisili, da odide ven in skupaj s telefonom išče Pokemone ter vse, kar njegovi Pokemoni potrebujejo. Zveni preprosto? Saj je, zatrjuje Kordiš, ki je nekaj Pokemonov našel tudi na Izlakah, poroča pa tudi o najdbi na Čemšeniški planini.

Tudi po zasavskih mestih “mularija zblojeno hodi naokoli in išče Pokemone” pravi gospa iz Hrastnika, ki ne more razumeti obsedenosti z igranjem takšne igre.

Pa smo našli še enega zasavskega igralca, ki pa se ne želi javno izpostaviti. Sicer v domačem kraju še ni igral, tudi sam ugotavlja, da velikih možnosti napredovanja v Zasavju ni. Je pa “predvsem luštno hoditi okrog in iskati ter odkrivati kake skrite kotičke” pojasnjuje igralec, ki bo že zvečer med tekom ujel nekaj novih trofej.

Ustanovljena tudi Facebook skupina Pokemon GO Zasavje

Vsako uro več pristašev in več igralcev ima Facebook skupina, ustanovljena z namenom, da bi si lokalci med sabo pomagali.

Samo v Zasavju ne bi igral, še pove bloger, saj je večja možnost za uspeh tam, kjer je fluktuacija ljudi večja. Zasavci smo potemtakem depriviligirani in imamo manj možnost za uspeh. Ampak saj tudi v Ljubljani ni toliko Pokemonov, kot v New Yorku, najde hitro primerjavo naš sogovornik. Je pa tako – več kot bo igralcev v Zasavju, večje možnosti so za boljše rezultate.

pokemon3

- Oglaševanje -

Iz kategorije


Preberite tudi

V Steklarni Hrastnik iščejo novo moč

V hrastniškem podjetju s 160-letno tradicijo so objavili potrebo po dodatni delovni sili. Iščejo namreč samostojnega strokovnega sodelavca (m/ž) v špediciji. Steklarna Hrastnik ponuja...