-- OGLAŠEVANJE --

Kiara ne pozna ovir

-- OGLAŠEVANJE --

V januarju je potekal mednarodni plesni dogodek pod okriljem skupine Mercator
MTikTok Dance Akademija Vol. 2, na kateri so sodelovali trenutno najbolj popularni plesalci in plesni koreografi v regiji Balkan in ZDA. Glavni akterji na dogodku so bili Žiga Sotlar, brata EZTwins in, trenutno ena najbolj aktualnih glasbenih izvajalk na “show sceni”, Sara Jovanović, bolj znana pod imenom Sara Jo.

Med več kot 100 prijavljenimi iz Slovenije, Hrvaške, Srbije, Bosne in Hercegovine je bila del izbrane petdeseterice Kiara Marn, dijakinja 4. letnika ekonomskega tehnika GESŠ Trbovlje in članica Plesne šole Libero Ljubljana, kjer trenira pod okriljem plesnega studia Nataraj. Kandidati na dogodku, ki se je odvijal v ljubljanskem klubu, so se potegovali za glavno nagrado 3.000 evrov. Kiara se je uvstila med top 16 plesalcev.

Minulo nedeljo se je udeležila še 3. PT v modernih in tekmovalnih plesih, kjer je tekmovala v dveh kategorijah oziroma disciplinah. V “HH battle člani”, kjer nastopajo fantje in dekleta, se uvodoma plesalci predstavijo v štirih različnih plesnih (hip-hop) stilih, temu pa sledi plesni dvoboj. Med osmimi nastopajočimi si je Kiara priplesala 4. mesto. Še večji uspeh je v istem dnevu dosegla v kategoriji “HH solo članice”, kjer je med šestdesetimi nastopajočimi prišla do finalnega nastopa in končnega 5. mesta.

Podmladek trboveljskih plezalcev zablestel v športnem plezanju

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Možnost takojšnje zaposlitve v proizvodnji v uspešnem trboveljskem podjetju

Kdor si želi prijetnega delovnega okolja, odličnih sodelavcev, ki se med seboj razumejo in si pomagajo ter redno in stimulativno plačilo, lahko že danes...
-- OGLAŠEVANJE --