-- OGLAŠEVANJE --

Ker je bil brez vozniškega dovoljenja, je ostal brez skuterja

V minulem tednu so policisti na območju Zasavja poleg rednega dela obravnavali še:

-- OGLAŠEVANJE --

PP Hrastnik

Neznani storilec je z zlorabo plačilne kartice oškodovančev račun zmanjšal za nekaj sto evrov. Sledi zbiranje obvestil, o vseh ugotovitvah bo obveščeno pristojno tožilstvo.

Nadalje so bili policisti obveščeni o kršitvi javnega reda in miru v enem izmed stanovanjskih blokov v Hrastniku. Zoper kršiteljico vodijo postopek o prekršku.

V večernih urah se je zgodila prometna nesreča s pobegom. Neznani voznik je trčil v ograjo prijavitelja in odpeljal s kraja. Sledi zbiranje obvestil in ustrezen ukrep.

Kaznivo dejanje Povzročitev lahkih telesnih poškodb in groženj, ki se je nanašala na kršitev javnega redu in miru, se je preko vikenda zgodila v enem izmed lokalov v Hrastniku. Sledi zbiranje obvestil. O vseh ugotovitvah bo obveščeno pristojno tožilstvo.

Obravnavali so kaznivo dejanje nasilja v družini. Po zbranih obvestilih je bila kršitelju izrečena prepoved približevanja, sledi zbiranje obvestil. O vseh ugotovitvah bo obveščeno pristojno tožilstvo.

V večernih urah so bili policisti obveščeni, da so v enem izmed blokov na Novem logu zaznali vonj po plinu. Na kraju je bilo skupaj z gasilci ugotovljeno, da ni nobene nevarnosti, vonja po plinu ni bilo, meritve so bile negativne.

PP Zagorje

Obravnavali so prometno nesrečo z materialno škodo na območju Litije, do katere je prišlo zaradi neprilagojene hitrosti vožnje. Policisti zoper voznico, ki se v prometni nesreči ni telesno poškodovala, vodijo postopek o prekršku.

Prav tako se je prometna nesreča z materialno škodo zgodila v Kisovcu. Tudi v tem primeru je bil razlog neprilagojena hitrost vožnje. Policisti zoper voznico, ki se v prometni nesreči ni telesno poškodovala, vodijo postopek o prekršku.

Uporaba ponarejenega negotovinskega plačilnega sredstva, ki je kaznivo dejanje, se je zgodila v četrtek. Policisti bodo po vseh zbranih obvestilih o vseh ugotovitvah obvestili pristojno tožilstvo.

zgodilo se je kaznivo dejanje Tatvine denarja na območju Hrastnika. Sledi zbiranje obvestil. O vseh ugotovitvah bo obveščeno pristojno tožilstvo.

PP Litija

Pri kontroli v cestnem prometu so ustavili voznika skuterja, ki ni imel veljavnega vozniškega dovoljenja. Vozilo je bilo zaseženo. Zoper kršitelja sledi obdolžilni predlog.

Na parkirišču v Litiji je voznica osebnega vozila trčila v parkirano vozilo, policisti pa so ob izpolnjenih pogoji odstopili od ogleda.

Pri kontroli prometa so policisti vozniku odredili hitri test (Drugwipe), ki je bil pozitiven. Odrejen mu je bil strokovni pregled, ki ga je odklonil. Zoper voznika vodijo postopek o prekršku.

Voznica je z vozilom zapeljala v udarno jamo na vozišču, policisti so ob izpolnjenih pogojih odstopili od ogleda.

Neznani voznik je na parkirišču v Litiji trčil v parkirano vozilo in s kraja odpeljal, ne da bi oškodovancu nudil podatke ali o tem obvestil policijo. Povzročitelj je bil naknadno izsleden. Zoper voznika vodijo postopek o prekršku.

Kršitev javnega reda in miru se je zgodila v naselju Velika Goba, kjer zoper kršitelja vodijo postopek o prekršku.

Prijavljen je bil sum na kaznivo dejanje goljufije, ki je bila storjena preko spleta. Policisti o tem še zbirajo obvestila, o vseh ugotovitvah bo obveščeno pristojno državno tožilstvo.

Prijavljen je bil tudi sum kaznivega dejanja Nasilje v družini, ki je bilo storjeno na območju Medvod. Policisti PP Medvode so po prvih zbranih obvestilih izrekli ukrep prepovedi približevanja. O dogodku se še zbirajo obvestila, o vseh ugotovitvah bo obveščeno pristojno državno tožilstvo.

Obravnavali so še prometno nesrečo zaradi neprilagojene hitrosti na Bregu pri Litiji, v kateri je bil samoudeležen voznik osebnega vozila. Zoper voznika vodijo postopek o prekršku.

PP Trbovlje

V torek preko noči je neznanec na parkirišču v Trbovljah z neznanim predmetom poškodoval vozilo in s tem lastnico oškodoval za 1.500 evrov. O dogodku se še zbirajo obvestila, o vseh ugotovitvah bo obveščeno pristojno državno tožilstvo.

Na parkirišču v Trbovljah je neznani voznik s svojim vozilom trčil v parkirano vozilo in s kraja odpeljal, ne da bi o tem obvestil lastnika oziroma policijo. Za neznanim voznikom še zbiramo obvestila.

Pijan moški, ki se je nedostojno vedel do sprevodnice in potnikov, je bil odstranjen z vlaka

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Mladi zagorski nogometaši odlični 5. med 40 ekipami

Med 40 ekipami na turnirju Dragan Mance CUP so mladi zagorski nogometaši dosegli vrhunsko 5. mesto. "Udeležba na takšnem dogodku je za naše mlade nogometaše...
-- OGLAŠEVANJE --