-- OGLAŠEVANJE --

Pijan moški, ki se je nedostojno vedel do sprevodnice in potnikov, je bil odstranjen z vlaka

-- OGLAŠEVANJE --

Policisti v Zasavju so minuli vikend, poleg rednih nalog, obravnavali še:

PP Zagorje

Prometno nesrečo z materialno škodo in pobegom na parkirišču v Zagorju. Policisti bodo po vseh zbranih podatkih izvedli ustrezen ukrep.

Še eno prometno nesrečo z materialno škodo na območju Zagorja. Policisti so udeležencem izdali obvestilo o odstopu od ogleda kraja prometne nesreče.

Ustavili so voznika, ki je vozil osebno vozilo brez veljavnega vozniškega dovoljenja. Vozilo je bilo zaseženo, zoper voznika pa vložen obdolžilni predlog na okrajno sodišče.

Obravnavali so poskus vloma v stanovanjsko hišo na območju Kisovca, kjer pa storilec v stanovanjsko hišo ni vstopil. Sledi zbiranje obvestil.

PP Litija

Prijavljena je bila tatvine iz stanovanjske hiše v naselju Leše. Policisti o tem še zbirajo obvestila.

V naselju Dolu pri Ljubljani so obravnavali prometno nesrečo, v kateri je bil udeležen voznik osebnega vozila. Do prometne nesreče je prišlo zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo. Voznik je zato trčil v prometni znak in parkirano vozilo, nato pa s kraja odpeljal, ne da bi oškodovanki nudil podatke ali o tem obvestil policijo. Ko je bil voznik izsleden, mu je bil izdan plačilni nalog.

Obravnavali so prometno nesrečo v naselju Laze, kjer je prišlo do trčenja med dvema voziloma. Policisti so udeležencem izdali obvestilo o odstopu od ogleda kraja prometne nesreče.

V Štangarskih Poljanah so obravnavali trčenje v divjad.

Na parkirišču v Litiji se je zgodila prometna nesreča, kjer je voznik trčil v parkirano vozilo in s kraja odpeljal, ne da bi oškodovanki nudil podatke ali o tem obvestil policijo. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

Prijavljeno je bilo poškodovanje tuje stvari v naselju Gabrovka. Policisti o tem še zbirajo obvestila.

PP Trbovlje

Občanka je naznanila, da je njenega psa v soseski ugriznil drug pes. Policisti so o dogodku obvestili pristojno inšpekcijsko službo, v zvezi s kršitvijo bo izveden ustrezen prekrškovni postopek.

Obravnavali so kaznivo dejanje nasilja v družini, kjer policisti obvestila še zbirajo.

Do kršitve javnega reda in miru je prišlo v zasebnem stanovanju. Kršiteljici so izdali plačilni nalog.

Obravnavali so občanko, ki je na javnem kraju žalila mimoidoče. Izdan ji je bil plačilni nalog.

Zgodila se je prometna nesreča z materialno škodo. Ker sta se udeleženca dogovorila pred prihodom policistov, so jima policisti izdali obvestilo o odstopu od nadaljnjega ogleda.

Občanko je na sprehodu ugriznil neznan pes, policisti v zvezi lastništva še zbirajo obvestila.

Obveščeni so bili o kurjenju odpadkov na vrtu. O kršitvi bodo seznanili pristojno inšpekcijsko službo.

Obravnavali so še poškodovanje tuje stvari, pri čemer je neznani storilec poškodoval osebni avtomobil prijavitelja. Sledi zbiranje obvestil.

PP Hrastnik

Prišlo je do dveh kršitev javnega reda in miru. Policisti so pri prvi ugotovili, da je prišlo do spora med občanoma. Po vseh zbranih obvestilih sledi ustrezen ukrep.

Druga kršitev se je zgodila na vlaku, kjer se je pijan moški nedostojno vedel do sprevodnice in potnikov. Oseba je bila v Hrastniku odstranjena z vlaka, izdan pa ji je bil plačilni nalog.

Zaradi okvare zavor poškodovan kolesar

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

FOTO: Zgodilo se je točno to, kar so si želeli – obiskovalci so bili zelo presenečeni!

Gibalne predstave, plesni in pevski nastopi, koncerti, ulični performansi, delavnice, kulinarika in odlično predpoletno vzdušje so zaznamovali vse štiri dni hrastniških Rdečih revirjev. Mojca Ulaga,...
-- OGLAŠEVANJE --