-- OGLAŠEVANJE --

Hrastniška komunala išče nove delavce

-- OGLAŠEVANJE --

Dve prosti delovni mesti ponujajo v Javnem podjetju Komunala Hrastnik. Kandidatom z osnovnošolsko izobrazbo ponujajo delo za nedoločen čas.

Gradbena dela za polni delavnik

Za delovno mesto gradbenega delavca pri komunali ne zahtevajo delovnih izkušenj. Kandidat, ki ga bodo zaposlili, bo delo opravljal za polni delovnik, zaposlen bo za nedoločen čas. Njegove delovne naloge bodo pomoč pri izvajanju del pri investicijah, ki vsebujejo investicijsko-vzdrževalna dela, obnovitvena dela na gospodarski javni infrastrukturi, pomoč pri izvajanju del po naročilu strank, pomoč pri izvajanju vzdrževalnih, obnovitvenih in investicijskih del v stanovanjih, poslovnih prostorih.

Skrb za čisto mesto

Kandidat s končano osnovno šolo in prav tako brez delovnih izkušenj bo lahko v Hrastniku opravljal delo komunalnega delavca. Med njegovimi delovnimi nalogami bo pobiranje komunalnih odpadkov s smetarskimi vozili in vozilom za odvoz kontejnerjev, čiščenje zbirnih in odjemnih mest za komunalne odpadke in eko otokov ter vzdrževanje njihove okolice. poleg tega bo še sodeloval na pogrebih in pri zimski službi, opravljal košnjo, praznil koše za odpadke, pometal pločnike, stopnice, parkirišča in avtobusne postaje. V opisu delovnih nalog bo tudi vzdrževanje parkov in pešpoti.

Delo bo potekalo v dopoldanskem času, zainteresirani lahko svojo vlogo pošljejo še do 23. aprila.

Avtobusi obračajo na cesti, parkirišče postaja smetišče in ni jasno niti, kje je začetek in konec pločnika

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Mladi zagorski nogometaši odlični 5. med 40 ekipami

Med 40 ekipami na turnirju Dragan Mance CUP so mladi zagorski nogometaši dosegli vrhunsko 5. mesto. "Udeležba na takšnem dogodku je za naše mlade nogometaše...
-- OGLAŠEVANJE --