-- OGLAŠEVANJE --

Kar osem medalj za trboveljske borce

-- OGLAŠEVANJE --

Trboveljčani so se z Medžimurja vrnili s kar osmimi medaljami. Zadnji avgustovski dan se je 117 tekmovalcev iz 15 držav zbralo na turnirju »Medžimurje open 2019«. Trboveljsko ekipo so sestavljali Urša in Barbara Haberl, Marko in Uroš Markuljevič, Domen Zidar in Blaž Hribovšek. Vodil jih je trener Miha Kovačič.

Prvo ime trboveljske ekipe je bila tokrat Barbara Haberl, ki je postala dvakratna zmagovalka turnirja v Čakovcu, in sicer pri mlajših članicah in članicah v kategoriji do 55 kilogramov. Njena sestra Urša je tudi osvojila dve medalji, obe bronasti, pri mlajših članicah in članicah do 50 kilogramov.Domen Zidar je nastopil v kategorijah mlajših članov in članov do 67 kilogramov obakrat končal na tretji stopnički zmagovalnega odra. Do medalj sta se priborila tudi dvojčka Markuljevič. Uroš je osvojil srebro pri kadetih do 70 kilogramov. Marko pa je domov odnesel  bron pri kadetih do 63 kilogramov. Nastopil je še Blaž Hribovšek, ki je pa tekmovanje končal v prvem krogu po sodniški odločitvi.

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Po malenkost hladnejšem vikendu je znova pritisnilo

"Na urgentnem centru sicer beležimo 30 odstotni porast obiska, ki pa ni posledica vročinskega vala," je s pojasnilom pričela vršilka dolžnosti strokovne direktorice in...
-- OGLAŠEVANJE --