-- OGLAŠEVANJE --

Je to mogoče? 1.300 evrov za nakup poslovnega prostora v Zasavju

Je mogoče. Treba pa je tudi pošteno povedati, da gre zgolj za kletni prostor velik 6 kvadratnih metrov zgrajenih leta 1950. Na drugi strani pa najdražji poslovni prostor krepko presega milijon evrov.

-- OGLAŠEVANJE --

Cena je zanimiva, medtem ko je prostor vseeno dosti manj mamljiv. Čeprav je v Zasavju trenutno kar nekaj izbire poslovnih prostorov, pa ima najdražji prostor ceno okoli pol milijona evrov. 

Vrnimo se k najcenejšemu. V Zasavju, natančneje v Trbovljah, se prodaja poslovni prostor, klet, v 1. nadstropju dvoetažne stavbe na Vodenski. Lastnik SDH prostor v stavbi brez naslova prodaja po sistemu videno-kupljeno. Klet je potrebna osvežitve in obnove.

Trenutno je 17 poslovnih nepremičnin objavljenih na nepremičninskem oglasniku na spletu. In, če smo izpostavili najcenejšo, pa objavimo še najdražjo. Gre za 1000 kvadratnih metrov velik poslovni prostor zgrajen leta 1665, ki je bil adaptiran pred štirimi leti. Pripada mu še 3.500 m2 veliko zemljišče in nadstandardni večnamenski objekt. Lastniki za nepremičnino v Kandršah pričakujejo 1,18 milijona evrov.

Vse več stanovanj v Zasavju naprodaj – najcenejša v Trbovljah

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

FOTO: Zgodilo se je točno to, kar so si želeli – obiskovalci so bili zelo presenečeni!

Gibalne predstave, plesni in pevski nastopi, koncerti, ulični performansi, delavnice, kulinarika in odlično predpoletno vzdušje so zaznamovali vse štiri dni hrastniških Rdečih revirjev. Mojca Ulaga,...
-- OGLAŠEVANJE --