-- OGLAŠEVANJE --

Iz zagorskega zdravstvenega doma odhajata kar dve pediatrinji!

-- OGLAŠEVANJE --

V začetku januarja bosta z delom v ZD Zagorje prenehali zdravnici Natalija Gradišek, dr. med., spec. ped. in Manca Jerman, dr. med., spec. ped.. Kaj bo z njunimi pacienti. 

Iz Zdravstvenega doma sporočajo, da se njuni pacienti lahko opredelijo pri zdravnici Nini Rink, specialistki družinske medicine, ki sedaj dela na otroško-šolskem dispanzerju ter pri Jerici Obreza, prav tako zdravnici družinskem medicine. Preventivne preglede bodo za otroke opravljali zdravniki, specialisti pediatri, ki bodo v zdravstveni ustanovi delali pogodbeno.

Direktorica Saša Bajda obljublja, da bodo kljub kadrovskim spremembam, še vedno zagotavljali nemoteno zdravstveno oskrbo za svoje paciente. Na dnevni ravni se trudimo opravljati kakovostne zdravstvene storitve v sklopu splošne in specialistične dejavnosti, zobozdravstvene dejavnosti, “tako kot drugi zdravstveni domovi po Sloveniji pa se tudi mi spoprijemamo z izzivi zagotavljanja ustreznega zdravniškega kadra.”

Kot smo uspeli izvedeti Gradiškova odhaja v ZD Litija, kam odhaja Jermanova (še) nismo izvedeli. Kaj je razlog njunega odhoda, iz ZD Zagorje niso navedli.

V Zagorju ostali brez pediatrinje, v Hrastniku brez družinskega zdravnika. Kaj pa zdaj?

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Radeče: Od vitezov, splavarske gostilne, do vožnje po Savi

Splavarjenje kot etnološka-turistična prireditev je bila izvedena prvič leta 1998 na pobudo Cveta Gerčerja, že nekaj let za zatem (l. 2001) pa je splav...
-- OGLAŠEVANJE --