-- OGLAŠEVANJE --

Igra in kulinarika prav zanimivo sodita skupaj!

-- OGLAŠEVANJE --

Minulo soboto se je v zagorskem Evroparku odvil kulinarični dogodek, na katerem so moči združili Zavod za šport Zagorje, gostinski servis Grčar in Timotej Cizej ter Žanet Breški skupaj s svojo ekipo. Ni le dišalo, bilo je za prste obliznit! In tudi otroci so prišli na svoj račun!

Na sončen pomladni dan sta Cizej in Breškijeva s kuhinjo na prostem pri ribnikih v parku pričarala gurmansko izkušnjo. Na voljo so bili okusni burgerji in hrustljava riba s krompirčkom, za vse sladokusce pa so poskrbeli pri gostinskem servisu Grčar, kjer so se preko celega popoldneva obračale palačinke in pekli vaflji z različnimi prelivi, manjkali pa nista niti pokovka in sladkorna pena.

Najmlajši so se lahko preizkusili na delavnici okraševanja piškotov, ki so jih seveda na koncu pojedli ali pa odnesli domov. Ob delavnici pa nismo pozabili na otroško največje veselje – igro, zato je bil otrokom na voljo tudi napihljiv grad.

Dogodka se je preko popoldneva v sproščenem vzdušju udeležilo ogromno obiskovalcev, tako tistih, ki so tja prišli na kosilo ali malico, kot tudi naključnih obiskovalcev, ki so jih k stojnicam privabile dišeče jedi.

SORODNI ČLANKI:

Gurmani pozor! Prihaja Zagorje ob žlici!

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Opa! Nogometna vročica na velikem platnu v zagorskem Pristanu

25. junija, ko v Sloveniji praznujemo dan državnosti, se bo v "zagorskem pristanu" odvijal prenos tekme Evropskega nogometnega prvenstva med ekipama Slovenija in Anglija. Za...
-- OGLAŠEVANJE --