-- OGLAŠEVANJE --

Gurmani pozor! Prihaja Zagorje ob žlici!

-- OGLAŠEVANJE --

Ste že razmišljali kaj boste kuhali za vikend? Brez skrbi namesto vas bodo kuhalnico vrteli kuharski mojstri, ki se bodo v soboto zbrali na kulinaričnem festivalu Zagorje ob žlici.

Za organizacijo festivala sta že drugič združila moči Občina Zagorje ob Savi in Gastrofuzija pod taktirko – beri -kuhalnico Boštjana Palčiča in h kuhanju pozvala mojstre na področju kulinarike, ki bodo obiskovalcem na 22 stojnicah ponujali slovensko, indijsko, tajsko, ameriško in italijansko kuhinjo.

K dobri hrani se seveda prileže dobra pijača

Na Mestni ploščadi bodo od 12. pa vse do 23. ure skrbeli, da bodo vaše brbončice uživale in da bodo vaši želodčki polni. Prav tako bo poskrbljeno za otroke, saj bodo ponujali pester sladki program in kulinarične delavnice, kjer se bodo otroci spoznavali z različnimi začimbami in dišavnicami. Ko bodo postali že pravi mojstri poznavanja začimb se bodo lahko družili na igralih ali si ogledali predstavo prav posebnega gosta.

Starši bodo poleg dobre jedače deležni tudi dobre pijače. Pestro ponudbo pijač bo dopolnil priznani slovenski barman, ki bo obiskovalcem mešal koktajle. Da festival ne bo zgolj kulinarično obarvan bo poskrbel DJ Zupi, ki bo poskrbel za prijetno glasbeno vzdušje. Festival Zagorje ob žlici bodo ob 12. uri s koncertom pričeli člani Pihalnega orkestera SVEA Zagorje.

 

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Litija – Zagorje: Jutri NE bo popolne zapore ceste

Popolna zapora ceste Litija - Zagorje je za jutri odpovedana. Ob sobotah je sicer od 7.30 do 17. ure pri galeriji Šklendrovec napovedana popolna zapora...
-- OGLAŠEVANJE --