5.9 C
Trbovlje
nedelja, 9. maja 2021
ZON.siAktualnoHrastniški kajakaši na stopničkah v Celju

Hrastniški kajakaši na stopničkah v Celju

Prva tekma slovenskega pokala v kajaku in kanuju na divjih vodah za mlajše kategorije je prinesla vrsto medalj v Hrastnik.

Med vikendom so se na prenovljeni kajakaški progi na Špici v Celju izvrstno odrezali tekmovalci iz Hrastnika. Med več sto čolni iz Slovenije in sosednje Hrvaške je bila tudi ekipa Brodarskega društva Steklarna Hrastnik. Šest članska ekipa je domov prinesla kar štiri medalje – eno zlato in tri srebrne.

Prvo mesto med cicibani je odnesel zlati Luka Brglez, takoj za njim je s srebrom odšla domov Maja Avbelj. Prav tako srebrna pa sta bila še Živa Brglez med starejšimi deklicami in Klemen Kavzar med starejšimi dečki.

Izjemne uspeha pa kot vedno dosegajo tudi v članski ekipi. Peter Kauzer, Janoš Peterlin in Aljaž Medved pa so pretekli vikend tekmovali na reki Kolpi pri Osilnici, kjer je Peter dvakrat zmagal, Janoš pa je bil dvakrat drugi. Člane pa v kratkem čakajo še izbirne tekme za državno reprezentanco, ki se bodo začele 10. maja v Tacnu.

foto: www.hrastnik.si
 

- Oglaševanje -

Iz kategorije


Preberite tudi

Zaprta zasavska zaradi plazu, podrto drevje, ogroženi stanovanjski objekti

Zaradi močnega deževja so danes gasilci intervenirali v vseh zasavskih občinah, in še vedno na terenu odstranjujejo posledice. Trenutno je zaradi zemeljskega plazu zaprta...