23.2 C
Trbovlje
sreda, 23. junija 2021
ZON.siAktualnoHrastnik Trail prestavljen na september

Hrastnik Trail prestavljen na september

»V 2021 smo vstopili z veliko zagona, da za vas organiziramo ta športni dogodek že pomladi – pred poletno vročino. Dodatno nas je spodbudilo izjemno zanimanje za udeležbo, saj se vas je v nekaj tednih prijavilo preko 150!« so sicer ponosno zapisali organizatorji, ki razočarano, zaradi veljavnih ukrepov, dogodek prestavljajo na september.

Gorski tek šteje kot javna prireditev, za katere je vlada na sredini seji, 5. maja 2021, podaljšala odlok, ki dovoljuje največ 10 udeležencev, kar je za tovrstni dogodek nepremostljiva ovira. Na podlagi vseh prejetih informacij in priporočil s strani pristojnih institucij so se odločili, da Hrastnik Trail prestavijo na napovedan nadomestni termin 25. septembra 2021.

»Se vidimo čez 142 dni na planini Kal, do takrat pa pridno trenirajte!« pozivajo prijavljene in tiste, ki so o udeležbi razmišljali. Vse dosedanje prijave se bodo prenesle na nadomestni termin, razen tisti, ki to ne bodo želeli.

Hrastnik ima čisto svoj gorski tek!

- Oglaševanje -

Iz kategorije


Preberite tudi

Do konca meseca je čas, da se odločite, kdo vam bo prinašal srečo

Ko je pred 30 leti Anton Lepoša šel čez mesto, se je marsikdo prijel za gumb; da bi mu le prinesel srečo. Dimnikarstvo Lepoša...