25 C
Trbovlje
ponedeljek, 29. maja 2023
ZON.siAktualnoHrastničani, povejte svoje mnenje!

Hrastničani, povejte svoje mnenje!

Občina Hrastnik v sklopu izdelave Celostne prometne strategije občane prosi, da izpolnijo anketo o stanju prometa in potovalnih navadah.

Z anketo želijo izvedeti, kakšne so vaše potovalne navade, kakšne so vaše želje po prometnih ureditvah v mestu in v celotni občini Hrastnik. Odgovori bodo v pomoč pri razvoju kraja in občine pri izbiri ukrepov. Anketo najdete najdete na strani občine Hrastnik in na TEJ povezavi. V tiskani obliki jo lahko dobite na občini.

Nagrade za izpolnjeno anketo

Vsi, ki boste oddali veljavno izpolnjeno anketo ter vpisali kontaktne podatke, se boste potegovali za nagrade. Nagrade na temo trajnostne mobilnosti, v vrednosti 100, 50 in 25€, bodo podeljene na Festivalu ŠTOUR,26. avgusta, na Želodkovem festivalu, 3. septembra in v sklopu Evropskega tedna mobilnosti od 16. do 22. septembra.

V anketi lahko sodelujejo občani Občine Hrastnik, ki so starejši od 12 let. V kolikor svojih kontaktnih podatkov ne želite posredovati, lahko anketo izpolnite anonimno. Nagrajenci bodo objavljeni na spletni strani Občine.

- Oglaševanje -

Najbolj brano


Preberite tudi

Sumijo na požig, ki se je iz enega avtomobila razširil še na drugega in na smetnjake

Policisti v Zasavju so poleg rednih nalog obravnavali še:   PP Zagorje ob Savi: - v soboto so policisti nudili asistenco zdravstvenemu osebju ZD Zagorje ob Savi -...
X