-- OGLAŠEVANJE --

Haberlova tretja na Balkanskem prvenstvu

-- OGLAŠEVANJE --

Od petka do nedelje v Tirani v Albaniji poteka Balkansko prvenstvo za člane in veterane, kjer nastopa 294 tekmovalk in tekmovalcev iz 11 držav. Slovenijo na prvenstvu zastopa 21 reprezentantov, med njimi tudi naša članica Urša Haberl.

Urša je nastopila že prvi dan prvenstva in to odlično. V prvih dveh krogih je brez izgubljene točke premagala Zejnullahovo iz Kosova z 4:0 in Srbkinjo Trmčićevo z 2:0. Sledilo je polfinale proti stari znanki Jovićevi iz Črne gore. Pri vodstvu nasprotnice z 2:1 je Urša izvedla nožni udarec v glavo, ki pa je bil žal premočan. Jovićeva ni mogla nadaljevati z borbo, sodniki pa so Uršo diskvalificirali. Po grenkem porazu se je Urši uspelo zbrati in je v borbi za bronasto medaljo premagala Turkinjo Beyazit 3:2 ter tako poskrbela za veselje v slovenski reprezentanci.

To je Uršina četrta medalja iz balkanskih prvenstev, prva članska in prva trboveljska članska balkanska medalja v posamezni konkurenci.

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Plamen športnih iger je zagorel v Hrastniku

Plazma športne igre mladih so največja športno-družabna prireditev za otroke in mladostnike v Evropi in ponuja priložnost, da se otroci in mladostniki v varnem...
-- OGLAŠEVANJE --