-- OGLAŠEVANJE --

Gašperšič na obisku, cesta ponovno odprta

Minister za infrastrukturo Peter Gašperšič si je ogledal cesto med Zidanim Mostom in Hrastnikom, ki je po ponedeljkovem neurju ponovno odprta.

-- OGLAŠEVANJE --

Minister za infrastrukturo Peter Gašperšič si je popoldan ogledal zaključek sanacijskih del na cesti Zidani Most-Hrastnik, ki je bila poškodovana med ponedeljkovim neurjem. Cesto so popoldan ponovno odprli za promet.

Minister je ob obisku ocenil, da je neurje na cesti povzročilo za okrog 200.000 evrov škode. Sredstva za pokritje te škode bo zagotovila Direkcija RS za infrastrukturo, treba pa bo ob cesti očistiti še brežino in vodotoke, ki so polni naplavljenega materiala.

Dejal je, da bodo na cesti Zidani Most-Hrastnik prihodnje leto stekla vzdrževalna dela, ministrstvo pa načrtuje tudi izgradnjo nove cestne povezave, za katero naj bi po pričakovanjih ministra gradbeno dovoljenje pridobili leta 2018.

Gašperšič ogled ceste Hrastnik Zidani Most

Do kdaj še “odrezani od sveta”

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

NEVERJETNO: Projekta trboveljskih dijakov z mednarodno postajo poletela v vesolje

Na Mednarodni vesoljski postaji so astronavti uporabljali program, ki so ga napisali dijaki 2. in 3. letnika Srednje tehniške in poklicne šole Trbovlje. Dijaki...
-- OGLAŠEVANJE --