-- OGLAŠEVANJE --

FOTOGALERIJA: Leto 2024 začeli s prenovljeno športno dvorano

-- OGLAŠEVANJE --

Športno dvorano s 500 sedeži in šestimi garderobami so pošteno preuredili. Prenovo so konec lanskega leta počastili s koncertom radeške godbe, otroci pa na novem parketu že pridno tekajo in izvajajo športne aktivnosti v sklopu šolskega pouka. 

Večnamenski objekt v centru Radeč

Športna dvorana, ki je namenjena individualnim in skupinskim športom, tekmam in turnirjem ter tudi večjim prireditvam in koncertom, je bila v lanskem letu deležna prenove. “Dobili smo nove tribune, urejen oziroma obnovljen je parket, zamenjali smo vrata in okna, v garderobah novo stavbno pohištvo,” je pojasnil župan Občine Radeče, Tomaž Režun. Športna dvorana ima 500 sedežev na tribunah in 6 garderob. Za izvajanje pouka športne vzgoje jo uporablja osnovna šola, v popoldanskem času v njej potekajo ostale aktivnosti.

Za projekt so plačali 250.000 evrov, slabo polovico so dobili na razpisu Ministrstva za gospodarstvo, turizem in šport. Simbolična otvoritev prenovljene dvorane je bila na novoletnem koncertu pihalnega orkestra.

Tudi v Radečah zelo zadovoljni z letošnjo kopalno sezono

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Sporni nakupi nepremičnin – DA, varnost na zasavskih cestah – NE

Skozi naselje Vače, ki je tudi turistični kraj in pot do spomenika državnega pomena - GEOSS, vodi cesta, ki jo vsakodnevno uporabljajo domačini, turisti...
-- OGLAŠEVANJE --