12.9 C
Trbovlje
sreda, 28. septembra 2022
ZON.siAktualnoFOTOGALERIJA: Ko v Zasavju cveti

FOTOGALERIJA: Ko v Zasavju cveti

Prvi maj je po tradiciji dan za izlete in pohode. Če boste vseeno ostali v bližini doma, se lahko sprehodite po mestnih središčih in okolici Zasavja, ki se te dni odeva v najlepše cvetne barve.

Mi smo sprehod po Zasavju začeli v Hrastniku. Na križišču ob spomeniku radi posedajo upokojenci. Vse je čisto in lepo urejeno. Zelo lep je cvetni aranžma pod cerkvijo. Tudi klopce se najdejo v pomladni senčki. Ob ribniku na poti v Trbovlje čez hrib ob vodi, med regratovimi sončki uživajo ribiči in tisti, ki jih opazujejo.

 

Naprej proti Trbovljam, se odpre pogled na dolino, ki počasi zeleni. Okrog lovskega gradiča je vse v cvetju. Tudi tu so travniki okrašeni s sončki regratovih cvetov. Trboveljska občinska stavba se ponaša s pisanimi tulipani in razcvetelimi drevesi ob Trboveljščici. Okolica Delavskega doma je vse lepša. Rondoja nismo uspeli fotografirati je pa vreden ogleda.

Tudi v Zagorju vse cveti. Zagorske japonske češnje so že stare znanke. Vse lepši je novejši nasad ob Mediji. Cvetju na rondoju pa so se pridružile še rumene zastave v čast Primožu Rogliču.

 

 

Hrastnik

Trbovlje

Zagorje

- Oglaševanje -

Najbolj brano


Preberite tudi

Dijakinje uspešne v področnem polfinalu v rokometu

V torek, 27. 9. 2022, so dijakinje GESŠ Trbovlje nastopile na področnem polfinalu v rokometu, ki je potekal v športni dvorani ŠCC Gimnazije Lava....
X